Η κλήση στο 911 καταγράφει τρομακτικές στιγμές μετά τον πνιγμό του σεφ της οικογένειας Ομπάμα

Οι κλήσεις στο 911, τον αριθμό έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ, κατέγραψαν τις στιγμές που ακολούθησαν μετά τον πνιγμό του σεφ της οικογένειας Ομπάμα. Ένας πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας λέει μανιωδώς ότι ο σεφ της οικογένειας Ομπάμα πνίγηκε και παρέμεινε αγνοούμενος αφού έπεσε από την σανίδα κωπηλασίας κοντά στο σπίτι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, στο Martha’s Vineyard.

«Έχουμε έναν άνδρα που πνίγεται στο πίσω μέρος του ακινήτου τώρα», είπε ένας πράκτορας που ταυτοποιήθηκε ως ο Ντέιβ στην πρώτη από τις δύο κλήσεις έκτακτης ανάγκης αφού ο Tafari Campbell, 45 ετών, έπεσε από την σανίδα του στη λίμνη Edgartown Great Pond τον Ιούλιο. Το πτώμα του βρέθηκε έπειτα από μία ημέρα.

«Έχουμε τους διασώστες κολυμβητές μας, προσπαθούν να πάνε εκεί έξω αυτή τη στιγμή», είπε ο Ντέιβ στην κλήση, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο Ντέιβ κάλεσε το 911 στις 7:46 μ.μ. και περιέγραψε ότι τουλάχιστον ένας κολυμβητής και ένας άλλος πράκτορας ανέβαιναν σε μια βάρκα για να φτάσουν τον 45χρονο σεφ. Οι διασώστες δεν είχαν γίνει μάρτυρες του πνιγμού, αλλά ειδοποιήθηκαν από άλλο άτομο που δεν κατονομάστηκε, το οποίο έσπευσε να τους ενημερώσει για το τραγικό περιστατικό.

Δεν είναι ξεκάθαρο από την κλήση ποιος ήταν το άτομο, αλλά προηγούμενες αναφορές δείχνουν ότι ήταν μια γυναίκα υπάλληλος του Ομπάμα που προσπάθησε απεγνωσμένα να σώσει τον συνάδελφό της όταν εκείνος πήγε κάτω από το νερό.

Ο Ντέιβ κάλεσε ξανά μόλις λίγα λεπτά αργότερα με μια αισθητά πιο πανικόβλητη συμπεριφορά. «Οι κολυμβητές μας δεν μπορούν να  εντοπίσουν τον κύριο που αναφέρθηκε ότι πνίγεται», είπε ο Ντέιβ. «Είναι όλοι έξω στο νερό αυτή τη στιγμή, αλλά δεν ξέρουν πού είναι» τονίζει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ