Μπαράκ Ομπάμα: Πνίγηκε ο προσωπικός του σεφ – «Η καρδιά μου έχει ραγίσει»

Την ζωή του έχασε ο 45χρονος προσωπικός σεφ του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Ο Ταφάρι Κάμπελ εντοπίστηκε νεκρός στο νερό σε λίμνη που βρίσκεται κοντά στην ιδιοκτησία των Ομπάμα στο Μάρθας Βίνιαρντ.

Μπαράκ Ομπάμα: Αυτή είναι φετινή καλοκαιρινή playlist του πρώην προέδρου των ΗΠΑ

Ο 45χρονος εργαζόταν ως βοηθός σεφ στον Λευκό Οίκο επί Μπαράκ Ομπάμα. Μόλις ο πρώην πρόεδρος παρέδωσε τα ηνία της χώρας τον προσέλαβε ως προσωπικό σεφ του.

Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα: Οι τρυφερές ευχές στην κόρη τους – Η φωτογραφία που δημοσίευσαν

Η αστυνομία ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του και άρχισε αγωνιώδεις έρευνες, στις οποίες συμμετείχε και ελικόπτερο. Τελικά η σορός του βρέθηκε στις όχθες της λίμνης. Σύμφωνα με την αστυνομία η οικογένεια Ομπάμα δεν βρισκόταν στην περιοχή εκείνη την ημέρα.

«Ο Ταφάρι ήταν ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας. Όταν τον πρωτογνωρίσαμε, ήταν ένας ταλαντούχος βοηθός σεφ στον Λευκό Οίκο – δημιουργικός και παθιασμένος με το φαγητό και την ικανότητά του να φέρνει τους ανθρώπους κοντά», ανέφεραν σε ανακοίνωση τους οι Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα.

«Στα χρόνια που ακολούθησαν, τον γνωρίσαμε ως έναν ζεστό, διασκεδαστικό, εξαιρετικά ευγενικό άνθρωπο που έκανε τη ζωή όλων μας λίγο πιο φωτεινή. Γι’ αυτό όταν ετοιμαζόμασταν να φύγουμε από τον Λευκό Οίκο ζητήσαμε από τον Ταφάρι να μείνει μαζί μας και με γενναιοδωρία δέχτηκε. Από τότε ήταν μέρος της ζωής μας και οι καρδιές μας έχουν ραγίσει που χάθηκε», κατέληξε η ίδια ανακοίνωση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ