Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα: Οι τρυφερές ευχές στην κόρη τους – Η φωτογραφία που δημοσίευσαν

Τα γενέθλιά της είχε χθες (4/7) η Μάλια Ομπάμα, η οποία έγινε 25 ετών. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, καθώς και η πρώην Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα, ευχήθηκαν και δημοσίως στην μεγάλη τους κόρη. Σημειώνεται ότι η Μάλια είναι γεννημένη την ίδια ημέρα με την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

«Χρόνια πολλά σε αυτό το ταλαντούχο, γεμάτο χιούμορ, όμορφο κορίτσι», έγραψε ο περήφανος μπαμπάς στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram, ενώ μοιράστηκε μία τρυφερή φωτογραφία που δείχνει να την κρατά αγκαλιά. «Μάλια, ελπίζω το 25 να σου χαρίσει όλα όσα επιθυμείς και ακόμα περισσότερα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barack Obama (@barackobama)

Με τη σειρά της, η Μισέλ Ομπάμα ευχήθηκε στην κόρη της και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από την παιδική ηλικία της. «Χρόνια πολλά, Μάλια! Αισθάνομαι τόσο τυχερή που είμαι η μαμά σου και που μπορώ να σε παρακολουθώ να γίνεσαι η υπέροχη νεαρή γυναίκα που είσαι σήμερα. Σε αγαπώ τόσο πολύ!», έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama)

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του ΕΤ, ήταν μία σπουδαία χρονιά για την κόρη του Μπαράκ Ομπάμα αφού έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της ως σεναριογράφος στη σειρά τρόμου «Swarm» γνωστής πλατφόρμας. Το ζευγάρι έχει ακόμα μία κόρη, τη Σάσα, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ