Σασμός: Άγρια σύγκρουση Αντώνη και Χρήστου – Απελπισμένος ο Μαθιός φοβάται ότι θα χάσει για τη Βασιλική

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Σασμός». Όσα θα δούμε απόψε, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στον Alpha. Ο Αντώνης συγκρούεται άγρια με τον Χρήστο, με αφορμή τον επανέλεγχο DNA που ζήτησε ο τελευταίος για το θάνατο του Λάζαρου.

Ο Φραγκιαδάκης βλέπει τον κλοιό να στενεύει, καθώς όλα τα μέλη της οικογένειας Σταματάκη προσέρχονται εκ νέου στο τμήμα. Ο Τηλέμαχος ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο, που φωτίζει την εξαφάνιση του Αντρέα υπό ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Την ίδια στιγμή, η Εύα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από τον πλέον απρόσμενο άνθρωπο ενώ η ζήλεια της Θοδώρας για τον Γιώργο φουντώνει, οδηγώντας την να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η Καλλιόπη προτείνει μία λύση για να βγει η νύφη της από το αδιέξοδο, καθώς τα αποτελέσματα του τεστ πλησιάζουν. Ο Μαθιός, απελπισμένος ότι θα χάσει τη Βασιλική που θα βρεθεί στη φυλακή, προτείνει μία απεγνωσμένη λύση στο πρόβλημα, που θα αφήσει τους πάντες άφωνους. Ο Αντώνης λέει στο Γιώργο για την ένταση που υπήρξε ανάμεσα σε αυτόν και στον Χρήστο, σχετικά με τον επανέλεγχο του DNA των Σταματάκηδων.

Δείτε sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Ο Αντώνης λέει στο Γιώργο για την ένταση που υπήρξε ανάμεσα σε αυτόν και στον Χρήστο, σχετικά με τον επανέλεγχο του DNA των Σταματάκηδων

Δείτε το trailer

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Πέννυ Παπαγεωργίου, Τιμόθεος Θάνος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ