Ψυχοκόρες: Την Όλγα μαχαιρώνει θανάσιμα ο ίδιος της ο αδελφός, λόγω εγκυμοσύνης

Στις «Ψυχοκόρες», τη σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες οι συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς ρίχνουν φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ψυχοκόρες: Ποιος είναι ο καλόκαρδος Μέλιος;

Στο σπίτι του Κοτρώτση προκλήθηκαν προβλήματα και έπρεπε να υπάρξει μια λύση, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο.

Η κοπέλα όταν το έμαθε προσπάθησε να αφαιρέσει τη ζωή που μεγάλωνε στα σπλάχνα της με τη βοήθεια μιας μαμής, θέτοντας τον εαυτό της σε θανάσιμο κίνδυνο.

Η Νέλλα άρχισε να καταλαβαίνει ποιος μπορεί να είναι υπεύθυνος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νεαρό κορίτσι. Έτσι αποφάσισε πως η Όλγα πρέπει να απομακρυνθεί και πιο συγκεκριμένα να πάει σε κάποιο οικοτροφείο να γεννήσει προκειμένου να έχει εκεί τη φροντίδα που της αξίζει.

Η νεαρή ψυχοκόρη μετά από όσα της λέει η Νέλλα, θεωρεί πως τη νοιάζεται. Αγνοεί όμως ότι η Νέλλα έχει καλέσει ήδη τον αδελφό της, ο οποίος και θα ζητήσει εξηγήσεις.

Η Μαρίκα ετοιμάζει την Όλγα προκειμένου να μετακομίσει με ασφάλεια στο οικοτροφείο.

Η Νέλλα και η Όλγα ξεκινούν από το σπίτι, με σκοπό να βρουν ένα ταξί για να τις μεταφέρει, όμως ένα στενό παρακάτω τις σταματά ο αδελφός της ψυχοκόρης.

Τότε αφού την πλησιάζει και της λέει πως ξεφτίλισε την οικογένειά τους, την μαχαιρώνει στην κοιλιά.

Για την ακρίβεια, πριν προλάβει να του εξηγήσει, θα της πει: «Πήγες και γκαστρώθηκες με έναν ξένο. Σε ατίμασαν και ξεφτίλισες την οικογένειά μας. Δεν έχω μούτρα να κυκλοφορήσω έξω ξανά… Μόνο αν σου πάρω το νόθο που έχεις μέσα σου», θα της πει και θα χώσει το μαχαίρι ξανά και ξανά στην κοιλιά της. Η Μαρίκα θα κλονιστεί βλέποντας την Ολγα να κυλιέται στα αίματα και θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει, όμως η Νέλλα θα την κρατήσει πίσω για να μην κινδυνεύσει και η ίδια. Η κοπέλα, που δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, θα επιστρέφει στην οικία Κοτρώτση συγκλονισμένη. «Αρχοντούλα, η Όλγα είναι νεκρή», θα ψελλίσει η Μαρίκα πριν λιποθυμήσει και η πιστή οικονόμος του σπιτιού μαζί με τον Σώτο θα προσπαθήσουν να τη βοηθήσουν να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η Νέλλα αντίθετα, που περίμενε αυτή την εξέλιξη, θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Η Μαρίκα τρέχει να προλάβει την Όλγα καθώς, θέλοντας να την προλάβει για να της δώσει κάτι που ξέχασε στο δωμάτιό της, γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας της.

Η κοπέλα θα προσπαθήσει να την βοηθήσει, όμως η Νέλλα θα την κρατήσει πίσω για να μην κινδυνεύσει και η ίδια.

Συντελεστές

Ψυχοκόρες (αλφαβητικά)

Μαργαρίτα Αλεξιάδη, Μένια Βουλιώτη, Μαριάννα Κιμούλη, Άννα Λουιζίδη

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά)
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Χρήστος Μαλάκης, Δήμητρα Ματσούκα, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Γιούλικα Σκαφιδά

Σενάριο
Πένυ Φυλακτάκη, Βαγγέλης Νάσης

Σκηνοθεσία
Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Σκηνογράφος
Χρύσα Δαπόντε

Διεύθυνση Φωτογραφίας
Γιάννης Φώτου, Βασίλης Κλωτσοτήρας

Μοντάζ
Στέλλα Φιλιπποπούλου, Σταύρος Σπανός

Μουσική
Σταμάτης Σταματάκης

Concept
Γιάννης Εξηντάρης

Καλλιτεχνική Διεύθυνση
Φρόσω Ράλλη

Εκτ. Παραγωγοί
Ειρήνη Σουγανίδου, Φρόσω Ράλλη

Παραγωγή/ Εκτέλεση παραγωγής
Feelgood Productions

Δείτε όλα τα επεισόδια της συγκλονιστικής ιστορίας των «Ψυχοκορών» στο ΑΝΤ1+.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ