Πρωτοχρονιά με τους Θρύλους των Γηπέδων

Ο Γιώργος Λιάνης, τριάντα χρόνια μετά τους «ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ» επιστρέφει στην τηλεόραση, μέσα από το δίκτυο της HELLASNET.

Θα παρουσιάζει, σε τακτά χρονικά διαστήματα, πορτραίτα μεγάλων Ελλήνων ποδοσφαιριστών και ανάμεσά τους τους: Νεστορίδη, Δομάζο, Σιδέρη, Λουκανίδη, Παπαϊωάννου, Κούδα, Χατζηπαναγή, Μαύρο, Οικονομόπουλο, Αντωνιάδη, Σαργκάνη, Καμάρα, Λάκη Νικολάου, Δέδε κλπ.

Η σειρά θα κλείσει με τον κορυφαίο του EURO 2004, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Με τους περισσότερους από αυτούς, αλλά και με πολλούς άλλους μεγάλους ποδοσφαιριστές των περασμένων χρόνων, ο Γιώργος Λιάνης ετοίμασε ένα πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα. Στα απολαυστικά γυρίσματα πήραν μέρος οι: Νεστορίδης, Δομάζος, Σιδέρης, Λουκανίδης, Παπαϊωάννου, Υφαντής, Θεοφάνης, Μαύρος, Αντωνιάδης, Σαργκάνης, Θεοφιλόπουλος, Μάλλιαρης, Λάκης Νικολάου, Οικονομόπουλος, Καμάρας, Δέδες, Σκρέκης, Φυλακούρης, Γλύκας, Ξανθόπουλος, Σταυρόπουλος, Μπονόβας, και ένα σύμβολο των ελληνικών γηπέδων, ο ξακουστός «Εθνικάρας», Γιάννης Ματζουράνης.

Στο δύωρο αυτό πρόγραμμα, οι «Θρύλοι» μιλούν, σε μια ατμόσφαιρα σύμπνοιας και αγάπης, όχι μόνο για τα κατορθώματά τους, αλλά και για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα αυτοί και το ποδόσφαιρό μας.

Την εποχή εκείνη που τα γήπεδα ήταν ακόμα τόποι οικογενειακών συγκεντρώσεων, αναπαριστούν με τα τραγούδια τους, η Ηρώ Σαΐα και ο Ζαχαρίας Καρούνης.

Παρών στη συνάντηση και στη γιορτή έδωσε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, που πρόσφερε ένα ανεκτίμητο δώρο σε όλους. Τέσσερα νέα τραγούδια του, που θα ακουστούν για πρώτη φορά στην Ελληνική Τηλεόραση και που θα τα τραγουδήσει ο νέος ταλαντούχος συνθέτης, Παναγιώτης Δήμας.

Το δύωρο εορταστικό πρόγραμμα θα προβληθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στις 22.30, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στις 21.00 και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου, στις 15.30, σε επανάληψη, στα παρακάτω περιφερειακά Κανάλια:

ATTICA TV, ALFA TV, SITIA TV, IRIDA TV, ATLAS TV, ENA, PLP, DIKTYO1, TRT, TVM.

Συντελεστές:

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: ΣΟΦΙΑ ΣΠΥΡΑΤΟΥ

Τηλεσκηνοθεσία: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Παραγωγή: HELLASNET

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ