Πρωταγωνιστές: Χαμός στο Twitter με τις ατάκες των τράπερ

Κύμα αντιδράσεων στο Twitter και στα social media προκάλεσε η εκπομπή “Πρωταγωνιστές” που ήταν αφιερωμένη στους τράπερ της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Η εκπομπή προβλήθηκε χθες, 25 Νοεμβρίου, που είναι η διεθνής ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Χρήστες του Twitter κατακεραύνωσαν την εκπομπή αλλά και την επιλογή του παρουσιαστή να προβάλει την εν λόγω ημέρα ένα είδος τραγουδιού, που έχει σεξιστικούς στίχους, που υποβιβάζουν τις γυναίκες.

Ο Light, ο Toquel και ο FY αναφέρθηκαν στο θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip αλλά και σε άλλα θέματα όπως οι παρανομίες, τα ναρκωτικά και την εικόνα με λεφτά, αυτοκίνητα που έχουν προς τα έξω. Όμως όσα είπαν έγιναν αφορμή για νέο γύρο αρνητικών σχολίων και κριτικών.

“Ο συγκεκριμένος έχω ομολογήσει μέχρι τώρα 15 εγκλήματα” γράφει ένας χρήστης, ενώ άλλος αναφέρει “Το πιο ενοχλητικό στα περισσότερα βίντεο και στίχους της τραπ είναι, νομίζω, ο απίστευτος σεξισμός. Η γυναίκα ως αντικείμενο του σεξ”.

“κακιά ώρα” θα ήταν αν παράσερνε έναν αθώο πεζό ή κάποιο άλλο διερχόμενο όχημα ή είχε συνοδηγό μαζί του. Απ’ τη στιγμή που πίνουν τον κ5%^ο τους και τρέχουν με 200, συγγνώμη αλλά δεν το λες και άτυχη στιγμή” τονίζει άλλος χρήστης. 

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter:

Twitter Πρωταγωνιστές τράπερ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ