Βig Brother: Πόσο πιο χαμηλά; – Σάλος στο Twitter με το ροζ βίντεο που διέρρευσε

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο Twitter, μετά τη διαρροή ροζ βίντεο από το Big Brother. Συγκεκριμένα βίντεο που κυκλοφόρησε από τις κάμερες του σπιτιού του Μεγάλου Αδελφού, δείχνει τον Παναγιώτη Πέτσα και την Ανχελίτα, που είναι ζευγάρι μέσα στο ριάλιτι, να είναι ολόγυμνοι και να κάνουν σεξ στο μπάνιο.

Τα πλάνα που διέρρευσαν προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, καθώς το συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ότι έχει τραβηχτεί από κινητό, την στιγμή του μοντάζ. Αρκετοί χρήστες είναι έξαλλοι με την παραγωγή του ριάλιτι,  καθώς είναι προφανές πως το βίντεο το κατέγραψε κάποιος τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια το έστειλε σε κάποιον άλλον, με συνέπεια να κυκλοφορήσει και στα social media.

Big Brother

Nα σημειωθεί ότι άλλοι χρήστες κατηγορούν τους δύο παίκτες για έκθεση των προσωπικών τους στιγμών, ώστε να αυξήσουν την τηλεθέαση. Επίσης, σημειώνουν πως το γεγονός ότι συνευρίσκονται σεξουαλικά σε δημόσιο χώρο του σπιτιού, είναι ενοχλητικό για τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι, ενώ δείχνει έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό τους.

Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο ριάλιτι καταδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την κατάντια της ελληνικής τηλεόρασης. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό σκουπίδι που ρυπαίνει τη ζωή μας. Το ευχάριστο είναι ότι ο φετινός κύκλος του Big Brother δεν έχει φέρει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ, με την πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού να του έχει γυρίσει την πλάτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ