O ΣΚΑΪ στον… μουσώνα της prime time – Τελικές αποφάσεις για Survivor, Big Brother και Top chef

Τελική μορφή παίρνουν τα σχέδια του ΣΚΑΪ για την prime time με την εναλλαγή των ριάλιτι έως το τέλος του χρόνου, που σημαδεύεται κατά το τελευταίο τρίμηνο από ιστορικό χαμηλό σε επιδόσεις τηλεθέασης.

Το «Survivor», που αναμένεται ως σανίδα σωτηρίας για να σώσει την πτωτική πορεία της prime time, μετακινείται ακόμα νωρίτερα απ’ ό,τι πέρυσι και η πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Το κανάλι του Φαλήρου μετρά αντίστροφα τις ημέρες και πιέζει για επίσπευση του «Survivor», ωστόσο οι μουσώνες και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον Άγιο Δομίνικο αυτή την περίοδο δεν το επιτρέπουν. Τι θα γίνει, όμως, μέχρι τότε;

Παρά τις φήμες για πρόωρη διακοπή του «Big Brother», το κανάλι του Φαλήρου σχεδιάζει να διατηρήσει το ριάλιτι εγκλεισμού στη βραδινή ζώνη έως τα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ ήδη προχώρησε στην είσοδο νέων παικτών.

Πιθανότερη ημερομηνία του τελικού για το «Big Brother» είναι η Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, δύο ημέρες δηλαδή πριν από την πρεμιέρα του «Survivor». Την ίδια στιγμή, έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα να αυξηθούν τα επεισόδια του «The voice» -το μόνο δυνατό χαρτί του ΣΚΑΪ- από δύο σε τρία την εβδομάδα.

The Voice Prime Time

Οι blind auditions συνεχίζονται για να συγκεντρωθεί περισσότερο υλικό για τυχόν επιπλέον επεισόδια, ωστόσο από το κανάλι του Φαλήρου διαψεύδουν την πληροφορία, λέγοντας ότι τρίτο επεισόδιο θα αποδυνάμωνε το talent show. Όσο για το «Top chef», που αποτελεί τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» του ΣΚΑΪ, τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ολοκληρωθεί στα μέσα Νοεμβρίου.

Μετά την πεισματική άρνηση του Ατζούν Ιλιτζαλί για άμεση διακοπή του ριάλιτι μαγειρικής, ο ΣΚΑΪ αναγκάζεται να «καταπιεί» τα χαμηλά ποσοστά του «Top chef», που στις ημέρες υψηλού ανταγωνισμού πέφτουν ακόμα και κάτω του 2%, για να μη διαταράξει τις σχέσεις του με τον Τούρκο παραγωγό.

Το ριάλιτι μαγειρικής θα επισπευστεί κατά περίπου 20 επεισόδια, αλλά θα αναδείξει κανονικά νικητή, καθώς υπάρχουν ρήτρες στις συμφωνίες με την εταιρεία που διακινεί το διεθνές φορμάτ αλλά και με τους διαγωνιζομένους.

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ