Συναγερμός στον ΣΚΑΪ για την prime time – Απέτυχε η επιχείρηση αντιγραφής του MasterChef από τον Ατζούν

Σοβαρός προβληματισμός για τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του «Top chef» επικρατεί στον ΣΚΑΪ, ενώ τα «βέλη» της κριτικής αγγίζουν και τον παραγωγό του ριάλιτι, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Το ριάλιτι μαγειρικής του Τούρκου παραγωγού, που είχε στόχο να γίνει το αντίπαλον δέος του «MasterChef», περιορίζεται σε μονοψήφια ποσοστά, χωρίς ακόμα να έχουν βγει στον αέρα όλα τα δυνατά χαρτιά του ανταγωνισμού.

Η επιχείρηση αντιγραφής του «MasterChef» φαίνεται ότι αποτυγχάνει.

Η πρόθεση, άλλωστε, είχε διαφανεί από την αρχή, όταν ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε πρόταση-μαμούθ στους τρεις σεφ του «MasterChef», Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη, για να λάβει τελικά αρνητική απάντηση.

Ο Τούρκος παραγωγός προβληματίστηκε για το αν θα πρέπει να προχωρήσει με το «Top chef» και τελικά επανήλθε λέγοντας στον ΣΚΑΪ ότι μπορεί να το κάνει πολύ δυνατό, ανατρέποντας έτσι τον σχεδιασμό της prime time του καναλιού, που «πάγωσε» τότε το «Αγρότης μόνος ψάχνει» και έδωσε το «πράσινο φως» στο μαγειρικό ριάλιτι. Ομως, η βιασύνη να βγει νωρίς στον αέρα οδήγησε σε προχειρότητες.

Ο Ατζούν και η μαγική… συνταγή

Top Chef Ατζούν

Ενδεικτικό είναι ότι το «Top chef» ξεκίνησε γυρίσματα Τετάρτη για να βγει στον αέρα Κυριακή. Η «μαγική» συνταγή του Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έχει δώσει στον ΣΚΑΪ μεγάλες επιτυχίες, στην περίπτωση αυτή φθίνει.

Το ερώτημα στο Φάληρο είναι «τώρα τι κάνουμε», καθώς γνωρίζουν ότι τα περιθώρια ανάκαμψης δεν είναι πολλά, ακόμα και αν ο Τούρκος παραγωγός κάνει τα… μαγικά του.

Μια σκέψη που έπεσε στο τραπέζι είναι να γίνει «τράμπα» με το «Big Brother» που σημειώνει καλύτερα ποσοστά, δηλαδή να μετακινηθεί στις 21:00 και το «Top chef» στις 23:00, πρόταση που απορρίφθηκε. Ο ΣΚΑΪ θα περιμένει λίγες ημέρες ακόμα πριν πάρει οριστικές αποφάσεις, χωρίς να αποκλείεται η πρόωρη ολοκλήρωση του «Top chef», με μικρότερο αριθμό επεισοδίων από αυτά που είχαν αρχικά προβλεφθεί.

Στην περίπτωση αυτή, ενδέχεται να μετακινηθεί στην prime time η νέα καθημερινή σειρά «Μόλις χθες» με τον Αποστόλη Τότσικα και τη Μαριάννα Τουμασάτου, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 19:00, και να πέσει όλο το βάρος στην προετοιμασία του επόμενου «Survivor».

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ