Πρεμιέρα απόψε για το Masterchef – Οι προκλήσεις και τα “δώρα”

Πρεμιέρα απόψε για το MasterChef που επιστρέφει στις οθόνες για έκτη συνεχόμενη χρονιά με… εκπλήξεις.

Το STAR έβγαλε επίσημη ανακοίνωση με τις προκλήσεις που καλούνται να φέρουν εις πέρας οι διαγωνιζόμενοι και τα «δώρα» που θα κερδίσουν.

Masterchef: Τι θα δούμε απόψε

Η ανακοίνωση του STAR για το MasterChef

Κάποιοι τα θέλουν όλα στο πιάτο! Κάποιοι θα κάνουν τα κρεμμύδια… να κλαίνε! Κάποιοι θα πέσουν στο λάκκο με τη φάβα! Κάποιους θα τους φάνε λάχανο! Κάποιοι “παγώνουν” από αγωνία! Κάποιοι “ψήνονται” από επιθυμία για τη νίκη! Το MasterChef 2022 είναι εδώ και κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21.00, στο Star, με επεισόδια που θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Πολλοί προσπάθησαν, όμως δεν μπορούν όλοι να είναι κυρίαρχοι της μαγειρικής! Γιατί κανείς άλλος δεν μπορεί να είναι MasterChef 2022! Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον Έλληνα MasterChef 2022!

«Κάντο με πάθος ή μην το κάνεις καθόλου»! Αυτό πιστεύουν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και αναζητούν μάγειρες, που διαθέτουν έμπνευση, ενθουσιασμό, ενέργεια, δημιουργικότητα! Αυτό είναι το τέλειο “menu” του σωστού μάγειρα για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα!

Αυτή τη σεζόν, οι τρεις chef δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γευτούν άτολμα πιάτα αλλά ακραία πρωτότυπες, τολμηρές δημιουργίες! Δεν θέλουν δικαιολογίες αλλά δουλειά, επιμονή, αγάπη, σεβασμό στα υλικά και φαντασία! Δεν ζητούν απλώς την τελειότητα. Την απαιτούν ξεκάθαρα, για όσους καταφέρουν να κερδίσουν την πολυπόθητη ποδιά και να συνεχίσουν για να κατακτήσουν την κουζίνα του MasterChef 2022!

Και φέτος, οι κριτές θα επιλέξουν τους καλύτερους υποψήφιους και θα τους καθοδηγήσουν, ώστε ένας από αυτούς να αναδειχθεί ο Έλληνας MasterChef 2022.

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του και τις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 2022, θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Reward Day

Και αυτή τη σεζόν, ο Γιάννης Αποστολάκης, ως chef αλλά και ως παλιός συμμετέχων του διαγωνισμού, είναι ο άνθρωπος, ο οποίος προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, πληροφορίες και tips προς τους επίδοξους μελλοντικούς MasterChef.

Θα μυήσει τους παίκτες σε γεύσεις γαστριμαργικού ενδιαφέροντος και θα τους συστήσει γνωστούς και βραβευμένους chef στα καλύτερα εστιατόρια. Μέσω αυτής της διαδικασίας, οι διαγωνιζόμενοι απολαμβάνουν μοναδικές συνταγές, παρατηρούν λεπτομέρειες που αφορούν στη συνολική εμπειρία του φαγητού (décor, service, plating, food styling) και παίρνουν την απαραίτητη έμπνευση, για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Food and Beverage Manager και στο MasterChef 2022, ο άνθρωπος, που θα επινοεί τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του pantry, δηλαδή της αποθήκης τροφίμων, θα είναι ο έμπειρος Νίκος Θωμάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ