Πόσους ακόλουθους έχουν σήμερα στο Instagram οι παίκτες του Survivor

Λίγους μήνες πριν την έναρξη του Survivor 2, οι παίκτες του πρώτου ριάλιτι επιβίωσης, έχουν ήδη καταφέρει ο καθένας με τον τρόπο του να παραμένουν στα φώτα της δημοσιότητας.

Μεγάλο ρόλο σε όλο αυτό, παίζει και η ενεργητικότητα του καθενός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Instagram.

Πρώτη των πρώτων σε followers είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν χρειάστηκε να δείξει τις δυνάµεις της στο παιχνίδι αφού αποχώρησε, ωστόσο ήταν σαφώς διάσημη και πριν από το παιχνίδι μετρώντας πλέον πάνω από 317.000 ακόλουθους.

Δεύτερος σε followers στο Instagram, όσον αφορά τους παίκτες του ριάλιτι πάντα, είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, τον οποίο ακολουθούν 293.000 φίλοι.

Την τρίτη θέση στα social media παίρνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη µε 288.000 ακόλουθους στο Instagram.

Ακολουθεί η Λάουρα Νάργες µε περίπου 825 δηµοσιεύσεις και 287.000 ακόλουθους.

Μέχρι να βγει νικητής του «Survivor» ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε λογαριασµό στο Instagram αλλά ήταν ιδιωτικός. Μετά τη νίκη του ο Ντάνος τον ξεκλείδωσε και το αποτέλεσµα ήταν το αναµενόµενο. Μέσα σε λίγες ώρες έγινε χαµός και µέχρι αυτή τη στιγµή έχει πάνω από 277.000 followers, κατακτώντας την πέµπτη θέση.

Ακολουθεί η Ειρήνη Κολιδά. Oι φίλοι της είναι λίγο περισσότεροι από 225.000 και όλες σχεδόν οι φωτογραφίες της κερδίζουν δεκάδες κολακευτικά σχόλια.

Την πρώτη δεκάδα συµπληρώνουν ο Μάριος-Πρίαµος Ιωαννίδης, που αν και ήταν δεύτερος στον τελικό του παιχνιδιού στο Instagram έχει 216.000 ακόλουθους και βρίσκεται 7ος, ενώ ακολουθούν ο Στέλιος Χανταµπάκης µε 210.000, ο Βο µε 176.000 και τέλος η Σάρα Εσκενάζυ µε µόλις 29 δηµοσιεύσεις και 167.000 ακόλουθους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ