Πετράλωνα: Έξαλλος ο Σούρας στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» – «Μπροστά σε παιδιά που έχουν βιαστεί δεν υπάρχει τιμή»

Εκτός εαυτού βγήκε ο Δημήτρης Σούρας στον αέρα της εκπομπής “Πρωινό”. Το θέμα συζήτησης στην εκπομπή ήταν η συγκλονιστική υπόθεση των Πετραλώνων που έφερε στο φως το enikos.gr.

Ο γνωστός ψυχίατρος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του με αφορμή μία φράση του δικηγόρου του πατέρα των παιδιών για τον οποίο έχει γίνει η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Νεκτάριος Ψύλος άφησε αιχμές για τον ρόλο του συγγραφέα στη ζωή των παιδιών και κυρίως του αγοριού το οποίο μένει και μαζί του. Διερωτήθηκε μάλιστα ποια είναι η πηγή των εσόδων του συγγραφέα αφού όπως υποστήριξε ο ίδιος το βιβλίο του που έχει τίτλο “Το ώριμο σπέρμα” έχει πουλήσει ελάχιστα αντίτυπα.

«Πού τα βρίσκει τα χρήματα; Το “ώριμο σπέρμα” έχει πουλήσει τρία βιβλία» είπε και συνέχισε θέλοντας να αφήσει υπόνοιες για τον συγγραφέα: «Ο κ. Σούρας πόσα χρήματα πήρε για να κάνει τη δουλειά που κάνει;»

Ο Δημήτρης Σούρας που είναι τεχνικός σύμβουλος του συγγραφέα αλλά και της 22χρονης κόρης, έγινε έξαλλος με την φράση του δικηγόρου.

«Η παρουσία μου σαν τεχνικός σύμβουλος είναι αφιλοκερδώς. Θέλω αν βρεθεί κάποιος να μου πει ότι παίρνω δεκάρα. Είναι ντροπή ο κ. Ψύλος να λέει πού βρίσκουν τα λεφτά να με πληρώσουν. Μπροστά σε παιδιά που έχουν βιαστεί δεν υπάρχει τιμή! Μόνο ήθος, αγάπη και σεβασμός υπάρχει. Παλεύω 70 χρόνια για αυτό. Θα μου πείτε ότι πληρώνομαι; Από ποιον πληρώνομαι; Δεν ντρεπόμαστε λίγο; Με ρωτάτε για τα λεφτά;» είπε σε υψηλούς τόνους ο Δημήτρης Σούρας.

«Το πρόβλημα είναι ο συγγραφέας ή τα βιασμένα παιδιά; Πιστεύετε ότι εάν ο συγγραφέας είναι αυτό που υπαινίσσεται ο κ. Ψύλος θα κάτσω με το στόμα κλειστό;» συνέχισε. Φυσικά και οι δημοσιογράφοι του πάνελ σχολίασαν για τις υπόνοιες που άφησε ο δικηγόρος για την σεξουαλικότητα του συγγραφέα, ότι όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως σεξουαλικότητας μπορούν να προστατεύσουν ένα παιδί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ