“Παρέα στην κουζίνα” ξανά

“Παρέα στην κουζίνα” ξανά

 

Η εκπομπή “Παρέα στην κουζίνα” επιστρέφει με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου να σας δίνουν λύσεις για το φαγητό της ημέρας…κάθε μέρα!

 

Στην πρεμιέρα της εκπομπής, Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, ο Γιώργος κάνει κατάληψη στην κουζίνα της εκπομπής για μία μέρα και αναλαμβάνει να ετοιμάσει μόνος του χοιρινές μπριζόλες με πιπεριές Φλωρίνης και τυρί κρέμα.

Την Τρίτη, ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος ετοιμάζουν γρήγορο κοτόπουλο με μουστάρδα, ένα νόστιμο και γρήγορο πιάτο, ιδανικό για τους αναπάντεχους επισκέπτες που μας πιάνουν απροετοίμαστους.

Την επόμενη μέρα ο Αλέξανδρος αποφασίζει να ετοιμάσουν ένα πιάτο με όσα ψιλά έχει ο Γιώργος στην τσέπη του. Μια σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια, πορτοκάλι και τυρί κρέμα αποδεικνύει πως το μόνο που χρειάζεται για να φτιάξεις κάτι τόσο νόστιμο, είναι η έμπνευση.

Στην εκπομπή που ακολουθεί, οι δύο φίλοι δίνουν τη λύση στις ξαφνικές λιγούρες, ετοιμάζοντας μια πίτσα με πράσινες πιπεριές και λουκάνικο.

Την Παρασκευή, ο τυχερός τηλεθεατής του οποίου η συνταγή του ξεχώρισε στο διαγωνισμό που «τρέχει» στο mini site της εκπομπής, θα βρεθεί στο στούντιο για να μαγειρέψει μαζί με τον Αλέξανδρο και τον Γιώργο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ