Πάμελα Άντερσον: Το “Pam & Tommy” τής έχει ανοίξει παλιές πληγές

Η Πάμελα Άντερσον δεν συμφωνεί με την κυκλοφορία της νέας σειράς. Το “Pam & Tommy” είναι μια βιογραφική μίνι σειρά που έχει ως κεντρικό θέμα τον γάμο της διάσημης ηθοποιού με τον ντράμερ των Mötley Crüe,Tommy Lee. Τους υποδύονται αντίστοιχα η Λίλι Τζέιμς και ο Σεμπάστιαν Σταν.

Διαδραματίζεται κατά την περίοδο που είχε κυκλοφορήσει, χωρίς την έγκρισή τους, στο διαδίκτυο το sex tape τους. Αυτό το γεγονός είχε στιγματίσει τότε την Anderson και της προκάλεσε πολλά ψυχολογικά τραύματα, όπως έχει επανειλημμένα δηλώσει. Είναι λογικό λοιπόν η νέα εκπομπή να της ξύνει τις παλιές πληγές.

“Υπάρχει μία αίσθηση πως το συγκεκριμένο show εκμεταλλεύεται ξανά τη ζωή τής Pamela. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το tape, και δημοσιοποιήθηκαν προσωπικές στιγμές, η ίδια πέρασε δύσκολα, τραυματικά. Είναι άδικο να υποβάλλεται ξανά σε αυτό το μαρτύριο, είναι σαν να ξύνεις το τραύμα, να ανοίγεις παλιές πληγές” δήλωσε κοντινή πηγή τής ηθοποιού.

“Η Pamela αξίζει περισσότερο σεβασμό. Είναι άνθρωπος και μητέρα. Υπάρχει μία γενικότερη αίσθηση υποκρισίας σε όλο αυτό. Είναι η δική της ζωή και θα έπρεπε να είναι δική της και η απόφαση, αν και εφόσον ήθελαν κάποιοι να τη μετατρέψουν σε προϊόν, προς δημόσια χρήση και κατανάλωση” συμπλήρωσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WHO Magazine (@whomagazine)

“Ήταν μία πολύ τραυματική περίοδος στη ζωή της. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και πιστεύω πως το μόνο που πραγματικά ήθελε ήταν να παντρευτεί, να έχει έναν σύντροφο και μία όμορφη ζωή” πρόσθεσε. Εδώ να σημειωθεί πως η Pamela Anderson δεν έδωσε ποτέ την έγκρισή της για την κυκλοφορία της σειράς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pam & Tommy (@pamandtommyonhulu)

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ