Όσα έρχονται στο Netflix αυτήν την εβδομάδα – Οι σειρές και οι ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Πολύ σημαντικές προσθήκες έρχονται αυτήν την εβδομάδα στο Netflix. Έρωτας, μυστήριο, ίντριγκες, δολοφονίες και… Χριστούγεννα είναι μερικά από τα στοιχεία που έχουν οι νέες σειρές και ταινίες που θα γίνουν διαθέσιμες τις επόμενες ημέρες στην δημοφιλή streaming πλατφόρμα.

Από την πολυαναμενόμενη 6η σεζόν της σειράς «Το Στέμμα» μέχρι την νοτιοκορεατική αστυνομική ταινία δράσης «Believer 2», το Netflix προσθέτει περιχεόμενο για όλα τα γούστα.

Το Στέμμα – The Crown (6η σεζόν – 1ο μέρος) – 16 Νοεμβρίου

Μια σχέση ανθίζει ανάμεσα στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον Ντόντι Φαγέντ πριν από ένα μοιραίο ταξίδι με αυτοκίνητο που έχει ολέθριες συνέπειες.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προσπαθεί να επανέλθει στη ζωή του στο Ίτον μετά τον θάνατο της μητέρας του, την ώρα που η μοναρχία καλείται να διαχειριστεί την κοινή γνώμη. Όσο πλησιάζει το Χρυσό Ιωβηλαίο, η βασίλισσα σκέφτεται το μέλλον του στέμματος ενόψει του γάμου του Καρόλου με την Καμίλα και της αρχής ενός νέου βασιλικού παραμυθιού μεταξύ του Γουίλιαμ και της Κέιτ.

Ματ Ράιφ: Φυσική Επιλογή – 15 Νοεμβρίου 

Ο Ματ, αφού μάζεψε πολλούς ακόλουθους μέσω του viral περιεχομένου που έδειχνε το κοφτερό χιούμορ του και την άνεσή του με το κοινό, ξεκίνησε μια παγκόσμια sold-out περιοδεία. Τώρα, στην πρώτη του κωμωδία για το Netflix, δεν αφήνει ασχολίαστο κανένα θέμα, από τους κρυστάλλους μέχρι τα τρολ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και κανέναν από το κοινό.

Believer 2 – 17 Νοεμβρίου

Μια ταινία δράσης του Netflix με θέμα έναν θανάσιμο πόλεμο ανάμεσα στον ντετέκτιβ Γουον-χο (Τσο Τζιν-γουνγκ) που κυνηγά ακόμα τον κύριο Λι, τον εξαφανισμένο Ρακ (Ο Σουνγκ-χουν), τον Μπράιαν (Τσα Σενγκ-γουόν) που επιστρέφει και το Μεγάλο Μαχαίρι (Χαν Χιο-τζου ) που έρχεται από την Κίνα για να τακτοποιήσει το θέμα.

Τα Καλύτερα Χριστούγεννα Ever! – 16 Νοεμβρίου 2023

Κάθε Χριστούγεννα, η Τζάκι στέλνει ένα καυχησιάρικο εορταστικό ενημερωτικό δελτίο που κάνει τη Σάρλοτ, την παλιά της φίλη από το πανεπιστήμιο, να νιώθει χάλια. Όταν ένα παιχνίδι της μοίρας φέρνει τη Σάρλοτ και την οικογένειά της στο χιονισμένο κατώφλι της Τζάκι λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, η Σάρλοτ αρπάζει την ευκαιρία για να αποδείξει ότι η ζωή της παλιάς της φίλης δεν μπορεί να είναι τόσο άψογη. Πρωταγωνιστούν οι Χέδερ Γκρέιαμ, Brandy, Τζέισον Μπιγκς και Ματ Σεντένιο.

Το Κύπελλο του Netflix – 15 Νοεμβρίου

Οδηγοί της Formula 1 και γκόλφερ του τουρνουά PGA ενώνουν τις δυνάμεις τους σε έναν υπέρλαμπρο διαγωνισμό στο γήπεδο γκολφ Wynn του Λας Βέγκας. Ζωντανό event στα Αγγλικά.

See You On Venus – 17 Νοεμβρίου

Μια 18χρονη ορφανή κοπέλα θέλει να ταξιδέψει στην Ευρώπη για να εντοπίσει τη βιολογική της μητέρα, οπότε όταν συναντά έναν καλόκαρδο νέο που ταλανίζεται από τις ενοχές ενός θανατηφόρου ατυχήματος, τον πείθει να τη συνοδεύσει στο ταξίδι της.

Έρωτας στα Βαθιά – 16 Νοεμβρίου

Έρωτας, μυστήριο και χάος απλώνονται σε ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο με προορισμό το Αιγαίο Πέλαγος, όταν ένας μπάτλερ και μια επιβάτισσα προσπαθούν να λύσουν έναν φόνο.

Το ζευγάρι της χρονιάς (America’s Sweethearts) – 15 Νοεμβρίου

Η Κίκι, αδελφή και βοηθός της αυτάρεσκης σταρ Γκουέν, δέχεται να βοηθήσει τον Λι, ένα χαρισματικό υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων στην προετοιμασία της δημοσιογραφικής προβολής της νέας ταινίας της Γκουέν και του συζύγου της, Έντι. Μόνο που οι δύο σύζυγοι και πρωταγωνιστές έχουν χωρίσει, αλλά μπροστά στον Τύπο θα πρέπει να δείξουν ότι είναι μαζί, κάτι καθόλου εύκολο, ιδιαίτερα όταν η Κίκι είναι ερωτευμένη με τον Έντι.

πηγή: FOXreport.gr

Fortnite: Tο σφάλμα που έχει εκνευρίσει τους παίκτες

«Φιγούρα σαν διάβολος» αποκαλύφθηκε σε πίνακα 230 ετών μετά την αποκατάσταση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ