«One Day»: H νέα σειρά του Netflix που καθηλώνει τους συνδρομητές – Έχει 92% στο Rotten Tomatoes

Μερικές φορές, μια σειρά είναι τόσο συναρπαστική που δεν μπορείς να περιμένεις για να δεις το επόμενο επεισόδιο και χωρίς να το σκεφτείς πατάς το «play». Αυτό ακριβώς συνέβη σε πολλούς συνδρομητές του Netflix που ξεκίνησαν τη νέα σειρά «One Day».

Η σειρά – με πρωταγωνιστές τους Ambika Mod και Leo Woodall – ακολουθεί τη ζωή της Έμμα και του Ντέξτερ, δύο φοιτητών που περνούν τη νύχτα της αποφοίτησής τους μαζί. Τα 14 επεισόδια της σειράς εξετάζουν πώς διασταυρώνονται οι ζωές τους ένα χρόνο μετά τον τελευταίο.

«One Day»: Έχει 92% στο Rotten Tomatoes

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Netflix έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τόσο τους συνδρομητές του Netflix όσο και τους κριτικούς, συγκεντρώνοντας 92% Rotten Tomatoes την πρώτη εβδομάδα προβολής της. Μάλιστα, σύμφωνα με το FlixPatrol, η σειρά έχει ξεπεράσει την Griselda και βρίσκεται στην πρώτη θέση των σειρών του Netflix, παγκοσμίως.

«Μην το χάσετε» αναφέρει η κριτική 5 αστεριών του BBC για το «One Day». «Θα σας κάνει να γελάσετε, πολύ. Σίγουρα θα σας κάνει να κλάψετε, πολύ. Δείτε την σειρά» προσθέτει.

Μάλιστα το κοινό του έχει δώσει βαθμολογία 86%, ενώ πολλοί θεατές της σειράς έχουν καταφύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστούν τις σκέψεις τους.

Ένα άτομο έγραψε στην ομάδα Netflix Bangers του Facebook: «Αυτή ήταν μια σπουδαία σειρά. Την παρακολούθησα μέσα σε μια μέρα!» έγραψε ένας. «Και εγώ την είδα σε μία ημέρα και έκλαιγα με λυγμούς σε όλη τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου» πρόσθεσε ένας άλλος.

Ένας άλλος χρήστης των social media τόνισε ότι είναι σημαντικό να παρακολουθήσει κανείς όλα τα επεισόδια της σειράς μαζί.

One Day Netflix Rotten Tomatoes

«One Day»: Η σύνοψη του Netflix

Το «One Day» (Μία Ημέρα) αφηγείται την ιστορία της Έμα Μόρλεϊ και του Ντέξτερ Μέιχιου που μίλησαν για πρώτη φορά στις 15 Ιουλίου 1988, τη νύχτα της αποφοίτησής τους. Το επόμενο πρωί, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, αλλά πού θα βρίσκονται την ίδια συνηθισμένη μέρα τον επόμενο χρόνο, και τον επόμενο χρόνο, και κάθε χρόνο που ακολουθεί;

Κάθε επεισόδιο βρίσκει τον Ντεξ και την Εμ, έναν χρόνο μεγαλύτερους, αυτήν τη συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς μεγαλώνουν και αλλάζουν, πλησιάζουν και απομακρύνονται, βιώνουν χαρά και απογοήτευση. Το «One Day» (Μία Ημέρα) είναι μια ιστορία αγάπης δεκαετιών, βασισμένη στο παγκόσμιο μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Νίκολς.

Netflix: Το τρέιλερ του «One Day»

πηγή: FOXreport.gr

Βαρθολομαίος Ρόμπερτς: Ο πειρατής που μισούσε κυριολεκτικά τους πάντες

Προσοχή: 1 στα 4 email για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι απάτη – Πώς να προστατευτείτε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ