On air “πόλεμος” Καινούργιου – Μαλέσκου: Tο παρασκήνιο της κόντρας

Τηλεοπτική κόντρα ξέσπασε χθες ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια του “Love it” μπήκε… φουριόζα στο πλατό της στον ΣΚΑΙ και άρχισε να “πυροβολεί” τη Super Κατερίνα χρησιμοποιώντας εκφράσεις για ασέβεια, μικροπρέπειες και νούμερα. Η Κατερίνα Καινούργιου ενημερώθηκε στον αέρα της εκπομπής για το ξέσπασμα της Μαλέσκου και της απάντησε με σκληρή γλώσσα γι’ αυτούς που τη συμβουλεύουν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η κόντρα που ξέσπασε ξαφνικά άρχισε από ένα προχθεσινό ρεπορτάζ ιστοσελίδας που μετέδωσε η εκπομπή “Super Κατερίνα”, σύμφωνα με το οποίο, το “Όλα Γκουντ” με τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα, που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα στον ΣΚΑΙ, παίρνει τη θέση της εκπομπής “Love it” στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Κατά την παρουσίαση του θέματος η Κατερίνα Καινούργιου δεν θέλησε να κάνει σχόλιο καθώς όπως είπε πρόκειται για μία εκπομπή που παίζει απέναντί της και ευχήθηκε να μην ισχύει κάτι τέτοιο, ενώ ο συνεργάτης της Χάρης Λεμπιδάκης έκανε λόγο για διάψευση του ΣΚΑΙ στο εν λόγω δημοσίευμα.

Χθες το πρωί ρεπόρτερ της “Super Κατερίνα” περίμενε την Ιωάννα Μαλέσκου έξω από το στούντιο για να φιλοξενήσει κάποια δήλωσή της για την εκπομπή αλλά η οικοδέσποινα της εκπομπής του ΣΚΑΙ τον αγνόησε επιδεικτικά. Ό,τι είχε να πει άλλωστε το είπε έπειτα από λίγο μέσω του “Love it”.

Έξαλλη η Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στα όσα ειπώθηκαν, μέσα από την εκπομπή της, ενώ όταν ένας συνεργάτης της, είπε πως η Ελένη Μενεγάκη δεν θα έκανε ποτέ αυτό που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, εκείνη σχολίασε: “Συγγνώμη μου συγκρίνεις τώρα την Κατερίνα Καινούργιου με την Ελένη Μενεγάκη; Για να καταλάβω…”.

“Μήπως έχουμε μπερδευτεί, έγινε έτσι; Γιατί δεν προλαβαίνω να δω την εκπομπή της Κατερίνας. Είναι πολύ άσχημο αυτό που μου λέτε. Το είπε και η Κατερίνα αυτό; Μου κάνει εντύπωση γιατί είχαμε πολύ καλές σχέσεις ή νόμιζα ότι είχαμε καλές σχέσεις.

Θα το δω κιόλας το απόσπασμα γιατί ακόμα δεν έχω προλάβει. Και μου κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση γιατί σήμερα με περίμενε και η κάμερα από την εκπομπή της. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση γιατί με ρώτησε ο νεαρός αν έχω κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά για την Μπελούτσι…” ανέφερε, διαψεύδοντας πως ισχύει κάτι τέτοιο.

“Μήπως δεν υπάρχουν άλλες ειδήσεις; Συγγνώμη γιατί το να μιλάς για μια άλλη εκπομπή και για μια παρουσιάστρια που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, είναι πάρα πολύ κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, αλλά κάπου να υπάρχουν όρια. Και να υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός όταν και από τη δική μας μεριά θεωρώ ότι φερόμαστε σε όλους άψογα” είπε η Ιωάναν Μαλέσκου.

“Να μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ας υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός. Να σκεφτόμαστε τι λέμε και για ποιους τα λέμε γιατί στη ζωή όλα μας γυρνάνε αφενός και αφετέρου ο κύκλος είναι μικρός και κάπου όπα, αύριο – μεθαύριο θα ξανασυναντηθούμε…

Είναι κακό να λες τη μία ότι πιστεύεις στους ανθρώπους και την άλλη να στιχοποιίες και να βάζεις απέναντι ανθρώπους που μπορεί να συνεργαστείς μαζί. Εξεπλάγην δυσάρεστα κυρίως από την Κατερίνα. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν ξεχνά. Νιώθω ότι είναι σαν ανθρωποφαγία”, τόνισε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

“Δεν μπαίνω στη διαδικασία μικροπρεπειών, για να μπαίνω τώρα σημαίνει ότι κάτι με ενόχλησε” συμπλήρωσε.

Η απάντηση που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου

“Μου στέλνει ο αδερφός μου και με ρωτάει τι είπατε για τη Μαλέσκου. Ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για μένα και μου δίνει συμβουλές. Δεν ξέρω τι έχει και αν παρακολούθησε την εκπομπή και τη στήριξη που της έχω δώσει από πέρυσι.

Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ και είπαμε πως ευχόμαστε να μην ισχύει και να της δώσουν και άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΙ που τη μετέφερεο Χάρης Λεμπιδάκης. Δε ξέρω τι της μετέφεραν. Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια…” είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

” Για να μου στέλνει ο αδερφός μου μήνυμα… Μιλάει για μικροπρέπεια και αγένεια για μένα. Αν θες Ιωάννα μου κόντρα, εγώ δεν δημιουργώ κόντρες. Και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις.

Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και ίδιοι που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπόμαστε”. Επειδή τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δικιά σου προστασία. Και δεν το συνεχίζω” ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ