Οι λεπτομέρειες για το Πρωινό ΑΝΤ1

Οι λεπτομέρειες για το Πρωινό ΑΝΤ1

“Tο ταξίδι της τηλεόρασης παραμένει μαγικό και το χαλί για να πετάξει θέλει φαντασία και κυρίως μεράκι” έγραψε το καλοκαίρι στο blog του στο Faysbook.gr ο Γιώργος Λιάγκας, γνωρίζοντας πολύ καλά, μετά από τόσα χρόνια δημόσιας έκθεσης στον τηλεοπτικό φακό, ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο στην καθημερινή επαφή με το κοινό και η συνεχής εγρήγορση και προνοητικότητα είναι αναγκαίες.

Ο φετινός χειμώνας θα τον βρει σε ένα άλλο κανάλι, στον Ant1, όπου συντροφιά με τη Φαίη Σκορδά θα κληθούν να βγάλουν εις πέρας ίσως τη δυσκολότερη αποστολή της κοινής τους καριέρας ως τηλεοπτικό δίδυμο, αυτή του να κόψουν πρώτοι το νήμα στην ανταγωνιστική πρωινή ζώνη. Μια ζώνη που φέτος φαίνεται αρκετά ενισχυμένη από τα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια με προτάσεις που ευελπιστούν να σταθούν εμπόδιο στον άλλοτε τηλεοπτικό μονόδρομο του ζευγαριού. Ωστόσο οι ίδιοι για μια ακόμη χρονιά νιώθουν πανέτοιμοι να καταθέσουν την ψυχή τους σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα που φιλοδοξεί να κρατήσει μοναδική συντροφιά στους πρωινούς τηλεθεατές.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello! το «Πρωινό» φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι ο επικρατέστερος τίτλος της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής του Ant1, που προετοιμάζει εντατικά και με πολύωρα meetings αυτές τις μέρες η ομάδα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Μια ομάδα που έχει ανανεωθεί με την έλευση νέων προσώπων, όπως αυτό του Γιώργου Λιανού και της χαριτωμένης Λάουρα Νάργες, που δεν θα έχει καθημερινή παρουσία στο studio αλλά θα τη βλέπουμε να παρουσιάζει τη δική της στήλη με εξωτερικά γυρίσματα. Νέο πρόσωπο στην ομάδα και η Ίνα Ταράντου που μαζί με την Ελεάννα Τριφύδου (σ.σ. θα εμφανίζεται και on camera με δική της στήλη) θα μοιραστούν τα καθήκοντα της αρχισυνταξίας της εκπομπής. Επίσης αναμένεται να προστεθεί ένα ακόμα πρόσωπο στο πάνελ δίπλα στη Σάσα Σταμάτη, με επικρατέστερη την  Κρητικιά Μις Ελλάς 2005, Μαρία Σπυριδάκη, που κέρδισε τις εντυπώσεις στο casting.

Την περασμένη Πέμπτη και μέσα σε ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα το ζευγάρι γύρισε το τρέιλερ της εκπομπής που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 /10. «Βλέπουμε το ζευγάρι στον φυσικό του χώρο, που δεν είναι άλλος από την κουζίνα του σπιτιού του. Εκεί ο Γιώργος και Φαίη ετοιμάζουν το δικό τους πρωινό με διαλόγους που ξεχωρίζουν και κάνουν εντύπωση. Πρόκειται για ένα τρέιλερ που θυμίζει ταινία μικρού μήκους και μάλιστα υψηλής αισθητικής» τονίζει πρόσωπο από το περιβάλλον του σταθμού, ενώ ο δημοσιογράφος σε σχετικό του μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους στο twitter, έγραψε: «Πολύ γέλιο στο γύρισμα για το τρέιλερ του πρωινού στον Αnt1. Προσεχώς στους δέκτες σας».

Τέλος, το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Γιώργος και η Φαίη άφησαν στην άκρη τις προετοιμασίες και τις έγνοιες της νέας τηλεοπτικής σεζόν, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή στο σπίτι τους στη Βουλιαγμένη με το γιο τους, Γιάννη, που φέτος πάει, για πρώτη φορά, στον παιδικό σταθμό.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ