Οι εξελίξεις στο “Dancing”

Οι μέρες προχωρούν και ο Οκτώβριος σε 15 ημέρες θα μας εγκαταλείψει.Θεωρητικά, ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που πολλά πρόγραμματα θα βρουν τον δρόμο…προς τον τηλεοπτικό αέρα!

Τί θα γίνει με το “Dancing wιth the stars”; Ετοιμάζεται να βγει και αυτό αλλά ο δρόμος, φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου εύκολος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr, μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι σειρές, κανένας δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο. 

Οι συζητήσεις με την Ζέτα Μακρυπούλια, δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Όλα, βέβαια, δείχνουν ότι εκείνη θα είναι η παρουσιάστρια του χορευτικού show.

Η παραγωγή δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να βλέπει άτομα για την παρουσίαση των backstage. Θα περάσουν από audition μερικά πρόσωπα και θα επιλέξουν, αυτό που θεωρούν κατάλληλο. Το όνομα του ηθοποιού Αργύρη Αγγέλου υπάρχει μέσα στις λίστες, χωρίς ωστόσο να έχουν καταλήξει σε αυτόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δύο είναι οι πιθανές ημερομηνίες πρεμιέρας, 4 και 11 Νοεμβρίου. Η παραγωγη “παλεύει” να κάνει πρεμιέρα το show στις 4 Νοεμβρίου. Στην περίπτωση που δεν προλάβουν, θα επιλέξουν την 11η Νοεμβρίου. Βέβαια, αν και η 4η Νοεμβρίου είναι πιο πιθανή, δεν έχει “κλειδώσει”  καμία ημερομηνία.

Αυτό που θα χαρακτηρίζει το “Dancing with the stars” είναι το χαμηλό budget. Mόνο με αυτή την προϋπόθεση, θα βγάλουν το show στον ΑΝΤ1.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ