Ο Πρώτος από εμάς: Μια μεγάλη αποκάλυψη θα ταράξει τα νερά της παρέας

Η δραματική κομεντί του ΑΝΤ1, «Ο Πρώτος από εμάς» συνεχίζεται απόψε, Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, στις 22:30 με συγκλονιστικές εξελίξεις. Στο νέο επεισόδιο, ο Άλκης και η Έλσα θα κάνουν μια απόδραση στην εξοχή, γεγονός που θα ωθήσει την Έλσα να σκαλίσει το παρελθόν του Άλκη.

Η Χριστίνα δείχνει να μην πιστεύει τον Φίλιππο, και η ανασφάλειά γίνεται ακόμα πιο έντονη. Ο Νικόλας προσπαθεί να διαχειριστεί την παράλληλη σχέση του με τη Ζωή και την Έλενα και αποφασίζει να στηρίξει την Έλσα, με τον πιο γενναιόδωρο τρόπο. Μια απρόσμενη επίσκεψη θα βάλει την Κάτια σε σκέψεις και ενώ ο Έβαν ανυπομονεί για τον γάμο τους, εκείνη με τον Άλκη θα έρθουν επικίνδυνα κοντά.

Η επιμονή του Κοσμά να επισκευάσει τον χαλασμένο θερμοσίφωνα, θα τον φέρει σε ρήξη με τη Σοφία. Τα επικείμενα γενέθλια του Νικόλα θα πυροδοτήσουν μια μεγάλη αποκάλυψη που θα ταράξει τα νερά της παρέας.

Δείτε το trailer

«O ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» είναι ένα ταξίδι στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής, μια νέα σύγχρονη σειρά γεμάτη συναίσθημα και τρυφερότητα, που υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές συγκίνησης αλλά και γέλιου, και να μας υπενθυμίσει πως κάποιες φορές η ζωή δεν ξεκινά μόνο μια φορά!

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης
Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος, Δημήτρης Λογοθέτης
Σκηνογραφία: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
Casting: Ηρώ Γάλλου
Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης
Μουσική: Ειρήνη Σκυλακάκη

Πρωταγωνιστούν: Αντρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Λευτέρης Ελευθερίου,  Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου,  Nathan Thomas, Γιάννης Καράμπαμπας και η Πηνελόπη Μαρκοπούλου.

Μαζί τους οι: Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος,  Λουκία Πιστιόλα, Αινείας Τσαμάτης, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Δανίκας,   Θανάσης Μπανούσης, Αντώνης Αντωνάκος, Ζωή Μουκούλη, Διονύσης Λάνης, Αιμίλιος Ράφτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Σοφία Τσινάρη, Ηρώ Κισσανδράκη, Αγγελική Καρυστινού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα κ.ά.
Και οι μικροί Μάξιμος Γρηγοράτος και Δανάη Ελευθεροπούλου.

Εκτέλεση παραγωγής: Tanweer Productions

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ