Ο Πρώτος από εμάς: Η Κάτια αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της στον Έβαν – Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Η δραματική κομεντί «Ο Πρώτος από εμάς» έρχεται απόψε στις 22:30, στον ΑΝΤ1, με ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο. Η Κάτια δεν είναι έτοιμη να πει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της σε κανέναν, αλλά πλέον έφτασε η ώρα που θα αναγκαστεί να το κάνει.

Τι θα δούμε απόψε

Ο Μάριος και ο Τάσος διεκδικούν και οι δύο την Έλσα. Η Έλσα, όμως, είναι σε δίλλημα και δεν ξέρει ποιον να διαλέξει. Η Σοφία νιώθει πως το όνειρό της, να φτιάξει μία επιχείρηση και να πουλάει τα γλυκά της, μπορεί να γίνει πραγματικότητα και προσπαθεί να βρει τα χρήματα που χρειάζεται. Θα τη βοηθήσει ο Κοσμάς ή η βοήθεια θα έρθει από κάπου που δεν το φανταζόταν; Ο Άλκης που δεν καταλαβαίνει γιατί η Κάτια τον κρατά σε απόσταση αποφασίζει να πάει σπίτι της και παγώνει με μια είδηση που σίγουρα δεν την περίμενε.

Δείτε το trailer

Δείτε Sneak preview του αποψινού επεισοδίου

«Ο Πρώτος από εμάς» – Απόψε και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τελτζίδης

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.α

Στον ρόλο του Έβαν ο Κώστας Φαλελάκης
Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS
Η σειρά είναι διασκευή της επιτυχημένης σειράς “The First of Us” της Paramount Pictures International.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ