Ο Παράδεισος των κυριών – Γιούλη Τσαγκαράκη: Η Σύρμω πρέπει να ακολουθήσει τις αρχές της

Η Γιούλη Τσαγκαράκη, η αγαπημένη μας Σύρμω από τον «Παράδεισο των κυριών» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για τον ρόλο της και τις εξελίξεις στην καθημερινή δραματική σειρά του Alpha.

«Δεν ξέρω αν θα έχουν σχέση με τον Θωμά. Έχουν μια σχέση πολύ ωραία, αλλά πρέπει να ακολουθήσει τις αρχές της. Πρέπει να παντρέψει πρώτα τα παιδιά της και μετά θα δούμε», είπε για τον Θωμά.

Για τη σχέση του Πασχάλη με την Τζένη τόνισε πως: «Εγώ θα ήθελα να παντρευτούν γιατί την εγκρίνω σαν νύφη. Φαίνεται ότι εκεί θα οδηγηθεί το πράγμα».

«Ο Μεμάς θα επιστρέψει από τη Γερμανία και θα υπάρξει έρωτας στη ζωή του», ανέφερε, επίσης, για τον άλλο γιο της, τον Μεμά.

Όσον αφορά την Ζαχαρούλα και τον Βύρωνα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι: «Η Σύρμω σαν γυναίκα με τις συγκεκριμένες αξίες, όταν μάθει για την Ζαχαρούλα και τον Βύρωνα θα πρέπει να πιάσει από το μαλλί την κόρη της και να την κλείσει στο σπίτι να μην βγει ποτέ έξω».

Σε ερώτηση για το πως θα ήθελε να εξελιχθεί ο ρόλος της επισήμανε πως: «Έτσι όπως πηγαίνει. Ο λόγος που ήρθε από το χωριό στην Αθήνα να έχει πραγματικά ουσία, δηλαδή τα παιδιά της να πηγαίνουν καλά και όλα όταν πια έχουν τακτοποιηθεί να επιστρέψει πίσω στο χωριό της».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη και στο ότι έχουν «παγώσει», προς το παρόν, τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου.

Δείτε όσα είπε η Γιούλη Τσαγκαράκη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ