Ο Όρκος II: Το κύκλωμα στήνει παγίδα στον Φίλιππο χρησιμοποιώντας το παιδί του – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Ο Όρκος ΙΙ», η οποία μεταδίδεται την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, στις 21:45.

Ο Σιρχάν δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τον γιο του Φίλιππου για να τον παγιδεύσει. Την ίδια ώρα, η Θάλεια ανακαλύπτει ποια είναι η σχέση της Σύλβιας με τον Αραβαντινό και ο Ιάγος καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο αν θα σώσει τον Φίλιππο ή τον εαυτό του.

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023
Επεισόδιο 4ο (Γ’ ΚΥΚΛΟΣ): «Παγίδα»
Όσο η Θάλεια παρακολουθεί τη Σύλβια, ο Ραφαήλ καταλαβαίνει ότι κάποιος μέσα από το νοσοκομείο δίνει κρυφά πληροφορίες στον Σιρχάν. Η Μαριτίνα αντιλαμβάνεται ότι κάποιος παρακολουθεί το σπίτι της και ο Ιάσονας αναρωτιέται μήπως έχει επιστρέψει ο Φίλιππος. Η είδηση για ένα τροχαίο κάνει τον Φίλιππο να τρέξει στο νοσοκομείο, αλλά εκεί βρίσκεται αντιμέτωπος με κάτι άλλο από αυτό που περίμενε.

Δείτε το trailer

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023
Επεισόδιο 5ο (Γ’ ΚΥΚΛΟΣ): «Επιλογές»
Ο Φίλιππος μαθαίνει ποια είναι η σχέση της Σύλβιας με τον Αραβαντινό. Κι ενώ ο Σιρχάν δίνει εντολή στον Ιάγο να σκοτώσει τον Φίλιππο, η Σύλβια καταφεύγει σε εκείνον και τον παρακαλεί να τον σώσει. Ο Ιάγος καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο αν θα σώσει τον Φίλιππο ή τον εαυτό του. Την ώρα που ο Ιάσονας με τη Λένα και τον Ραφαήλ βρίσκονται στο σπίτι της Μαριτίνας, ο Φίλιππος μπαίνει στο καφενείο του Σιρχάν και ανακαλύπτει ένα καινούριο στοιχείο…

«Ο όρκος ΙΙ», η δραματική σειρά σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου, που μας καθήλωσε στον πρώτο κύκλο επεισοδίων και ήταν υποψήφια για τα βραβεία Καλύτερης Σειράς και Καλύτερης Σκηνοθεσίας στα Seoul International Drama Awards 2023, μεταδίδεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21:45, με καινούργια επεισόδια, γεμάτα περιπέτεια και αγωνία.

Η ιστορία…
Όλα άρχισαν όταν ο χειρουργός Φίλιππος Ραζής βρήκε έξω από το νοσοκομείο ένα άρρωστο δωδεκάχρονo Ρομά κορίτσι. Χειρουργώντας το συνειδητοποίησε ότι της έλειπε ο ένας νεφρός. Τελικά, το κορίτσι πέθανε και κανείς δεν το αναζήτησε.

Ο Φίλιππος, ψάχνοντας να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από τον θάνατο της μικρής Ρομά, ανακάλυψε μια σπείρα εμπορίας οργάνων. Η προσπάθειά του, όμως, να οδηγήσει τη σπείρα στη φυλακή τον κατέστησε θύμα ενός σατανικού σχεδίου που τον έστειλε στη φυλακή.

Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε τον Φίλιππο Ραζή στη φυλακή να δίνει καθημερινή μάχη επιβίωσης. Η εντολή ήταν σαφής: να τον σκοτώσουν. Όμως, δεν τα κατάφεραν. Ο ακέραιος χαρακτήρας του και οι ιατρικές του γνώσεις τον γλίτωσαν. Ο αρχιφύλακας τον όρισε γιατρό των φυλακών κι εκείνος έγινε ήρωας στα μάτια όλων. Ένα βράδυ, όμως, τον χτύπησαν σχεδόν μέχρι θανάτου και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Οι φίλοι του από τις φυλακές τον βοήθησαν να δραπετεύσει.

Τώρα πια, ο Φίλιππος Ραζής, φυγάς και κατάδικος, κρύβεται και με τη βοήθεια παλιών και νέων φίλων ετοιμάζει την επιστροφή του. Συγκεντρώνει νέα στοιχεία για να επαναδικαστεί η υπόθεση και να αποδειχτεί η αθωότητά του.

Για ακόμα μία φορά, τα βάζει με ένα ολόκληρο σύστημα για να πάρει πίσω όσα έχασε στην προσπάθειά του να το νικήσει. Θα τα καταφέρει;

Τα επεισόδια του πρώτου και δεύτερου κύκλου της σειράς είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ