Ο Νίκος Μάνεσης δεν γνώριζε πως είναι στον «αέρα» – Χαμός με το τηλεφώνημα από το «Πάμε Δανάη»

Απρόσμενη εξέλιξη είχε το τηλεφώνημα που έκανε ο Άρης Καβατζίκης στον Νίκο Μάνεση κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Πάμε Δανάη“.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άρης Καβατζίκης έπρεπε ως “ποινή”, λόγω της χαμηλότερης βαθμολογίας στις αποστολές της ομάδας, να καλέσει τον Νίκο Μάνεση και να του αποκαλύψει τι έβλεπε στην τηλεόραση το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο το πρωί ο Νίκος Μάνεσης δήλωσε πως διανύει την τελευταία του διετία στον Alpha για να αποκαλύψει στη συνέχεια πως έκανε “τρικ”.

Ο Άρης Καβατζίκης κάλεσε όντως τον Νίκο Μάνεση και αφού του εξήγησε ποιος είναι άρχισε να του λέει για ποιο θέμα τον έχει καλέσει. Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, του αποκάλυψε πως η συνομιλία τους γίνεται ζωντανά στον αέρα με τον γνωστό δημοσιογράφο να εκπλήσσεται.

«Βρισκόμαστε στον αέρα; Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι με αιφνιδιάζετε και δεν επιθυμώ να βρίσκομαι στον αέρα καμίας εκπομπής κ. Καβατζίκη. Ό,τι έχω να πω για ο,τιδήποτε, για το πολύ δυναμικό κοινό και για το λιγότερο δυναμικό κοινό, θα μου επιτρέπετε να το λέω μέσα από την εκπομπή μου. Αυτή τη στιγμή θα με ακούσετε γιατί είστε παιδί μου δημοσιογραφικά. Δεν μπορείτε να με βγάζετε στον αέρα, χωρίς την έγκρισή μου.

Τούτη τη στιγμή αν ρωτήσετε τον νομικό εκπρόσωπο του Mega, αντιλαμβάνεστε ότι υποπίπτετε σε ένα ποινικό αδίκημα. Δεν επιθυμώ να μιλήσω δημοσίως. Ιδιωτικά ό,τι επιθυμείτε. Δεν επιθυμώ να είμαι στον αέρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένος, αυτό που λέω είναι ότι κάνετε απρέπεια, με βγάζετε στον αέρα και κακώς απάντησα. Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω. Με διακόπτετε. Τα σέβη μου στη Δανάη, είναι συμπαθέστατη, συγχαρητήρια πηγαίνει πολύ καλά!» είπε ο Νίκος Μάνεσης.

Ο Άρης Καβατζίκης ζήτησε συγγνώμη, την οποία ο παρουσιαστής του Alpha αποδέχτηκε, κλείνοντας το τηλέφωνο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ