Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο “Ενώπιος Ενωπίω” – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τονΚωνσταντίνο Αργυρό.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μίλησε για το ξεκίνημά του, από τη Θεσσαλονίκη, και τα πρώτα του τραγούδια που έγιναν επιτυχίες.

Το συγκρότημα των νεανικών του χρόνων, η συμμετοχή του σε talent show του ΑΝΤ1 και η μετακίνηση από τον χώρο της ιατρικής σε αυτόν της μουσικής.

Τέλος, αποκάλυψε πώς αντιμετωπίζει τις θαυμάστριές του και τι γνώμη έχει για τον έρωτα και τον γάμο.

“Ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα στο πιάνο σε ηλικία 5 ετών. Πήγαινα και έπαιζα ότι άκουγα. Και οι γονείς μου κατάλαβαν ότι έχω τρέλα με τη μουσική. Και όταν τελείωνα το σχολείο ήθελα να κάνω πρόβες. Τα αδέλφια μου διάβαζαν 8 ώρες πιάνω εγώ δυο αλλά το είχα… Ήθελα να μπω στην Iατρική, όταν τελείωσα το σχολείο, αλλά με κέρδισε η μουσική. Μια φίλη μου έκανε την αίτηση για το Fame Story, χωρίς να το ξέρω αλλά πήγα τελικά” περιέγραψε.”Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια, είχα φανταστικά παιδικά χρόνια. Είμαστε τρίδυμα. Είμαστε τα πρώτα τρίδυμα στην Ελλάδα με εξωσωματική. Είχε γίνει χαμός τότε που γεννηθήκαμε και έδωσε και μήνυμα σε πολλούς άλλους που λαχταρούσαν να κάνουν παιδιά και είχαν πρόβλημα” πρόσθεσε.

“Είμαι περήφανος για τα αδέλφια μου. Ο αδελφός μου είναι πολύ ευφυής και μετράει η άποψή του για μένα. Η αδελφή μου είναι ακαδημαϊκός και κάνει φοβερή καριέρα. Η μαμά μου είναι ¨μπουμπουλίνα”! Διαχειρίζεται άψογα όλες τις καταστάσεις. Ο πατέρας μου είναι το φιλαράκι μου. Οι γονείς μου αντιμετώπισαν με ταπεινότητα την επιτυχία μου. Επειδή βάζω στόχους χάνω μερικές φορές τη μπάλα. Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι είναι οι γονείς μου και μου λένε “ζήσε και λίγο”” συμπλήρωσε.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάποια στιγμή θα ήθελε να δημιουργήσει και τη δική του οικογένεια και να γίνει πατέρας. Ερωτηθείς τι χαρακτηριστικά έχει για εκείνον η ιδανική γυναίκα απάντησε “να ξεπερνάμε μαζί τα όποια προβλήματα, να με βλέπει και να νιώθει όμορφα. Η δουλειά μου είναι η δεύτερη μου σχέση και η γυναίκα που θα είναι μαζί μου πρέπει να αγαπάει τη δουλειά μου. Να έχει χιούμορ, να έχει εσωτερική ομορφιά”.

Δείτε το Α μέρος:

Δείτε το Β μέρος:

Δείτε το Γ μέρος:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ