Ο Γιατρός: Ο Ανδρέας και η Σοφία βγαίνουν ραντεβού – Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Ο Γιατρός έρχεται απόψε, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στις 22:40, στον Alpha με ένα νέο συγκλονιστικό επεισόδιο. Ο Ανδρέας μαθαίνει από το Μιχάλη πως ο ίδιος είχε ξεκινήσει εργαστηριακή έρευνα για την απόσυρση του Satonal από την αγορά – του φαρμάκου που χορηγήθηκε στον Παπαδόπουλο, τον ασθενή που απεβίωσε – και αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση περισσότερο σε βάθος.

Η Κατερίνα, η φίλη του Μιχάλη, μην μπορώντας να ξεμπλέξει απ’ τα ναρκωτικά, φτάνει στο σημείο να του ζητήσει 10 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να μην αποκαλύψει στον διευθυντή του ότι πήρε ουσίες κατά τη διάρκειά της βάρδιας του. Η Δανάη αποφασίζει να μιλήσει στο Δημήτρη για το πως νιώθει γι’ αυτόν, αλλά την προλαβαίνει η Μαρία η οποία του ζητάει να βγουν, θέλοντας να αναθερμάνει την παλιά τους σχέση. Τέλος, στο νοσοκομείο έρχεται η Αντιγόνη, η έγκυος αδερφή της Εύας, που είναι γνωστή ηθοποιός.

Έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια γυρίσματος, η Αντιγόνη καταλήγει στο νοσοκομείο αλλά στην προσπάθεια να βρουν τι έχει θα αποκαλυφθούν κάποιες μεγαλύτερες αλήθειες για τη ζωή της. Ο Λεωνίδας παρατηρεί ότι η Εύα είναι πολύ ψυχρή μαζί της και την πιέζει να του πει τι συμβαίνει, αλλά η ίδια φαίνεται να προσπαθεί να τον πείσει πως όλα είναι μια χαρά. Μόνο όταν η ζωή της Αντιγόνης και του μωρού της φτάνει σε κρίσιμο σημείο, η Εύα αποκαλύπτει την αλήθεια, αλλάζοντας τη σχέση με την αδερφή της για πάντα.

Από τη στιγμή που ο Ανδρέας έμαθε ότι είχε σχέση με τη Σοφία πριν το ατύχημα, είναι τελείως διαφορετικός μαζί της. Είναι πολύ πιο ανοιχτός στο να την γνωρίσει από την αρχή ξανά. Στο πλαίσιο αυτό βγαίνουν ραντεβού και την ενημερώνει ότι πλέον το γνωρίζει και η Άννα. Η συζήτηση γίνεται πιο προσωπική με τον Αντρέα να βεβαιώνει τη Σοφία ότι η ιστορία με την Άννα έχει πλέον τελειώσει οριστικά. Η Σοφία γίνεται πιο τολμηρή και προσεγγίζει τον Αντρέα ερωτικά, όμως εκείνος παραμένει πιο συγκρατημένος. Εκείνη δεν πτοείται και του λέει ότι και στο παρελθόν άργησαν πολύ να προχωρήσουν, οπότε και τώρα δεν έχει πρόβλημα να περιμένουν.

*στο ρόλο της Αντιγόνης η Ελίνα Ακριτίδου
*στο ρόλο του Κώστα ο Γιάννης Στεφόπουλος
*στο ρόλο της Γιάννας η Παρασκευή Δουρουκλάκη
*στο ρόλο του Θωμά ο Μιχάλης Μαρκάτης
*στο ρόλο της Κατερίνας η Σίσσυ Τουμάση

Δείτε sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε το trailer

Ο Γιατρός, Δευτέρα στις 22:40, στον Alpha

Εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία.
Έχασε τα τελευταία 12 χρόνια από τη μνήμη του, αλλά του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία.
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του.

Πώς είναι να διαγράφονται ξαφνικά κομμάτια της ταυτότητας κάποιου; Ας πούμε τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του. Πώς μπορεί να ζει χωρίς αυτή τη μνήμη; Και πώς μπορεί να νιώθει μέσα του όταν δεν ξέρει πώς έχει φτάσει εκεί όπου βρίσκεται; Την απώλεια της αίσθησης της μνήμης, ίσως και κατ’ επέκταση του εαυτού, αυτόν τον αποπροσανατολισμό έχει να διαχειριστεί «Ο Γιατρός», στο ομώνυμο ιατρικό δράμα στον Alpha. Πώς τον αντιμετωπίζουν οι γύρω του, οι συνάδελφοί του, η οικογένειά του; Ποιες αλήθειες του κρύβουν και πώς θα τις ανακαλύψει; Στην προσπάθειά του να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του και να επουλώσει τα τραύματά του, η διαδρομή είναι επώδυνη για τον ίδιο αλλά συναρπαστική για όσους την παρακολουθούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ