Ο Γιατρός: Η Σοφία αποκαλύπτει στον Αντρέα για τη σχέση τους – Οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο

Η συγκλονιστική συνέχεια της δραματικής σειράς «Ο Γιατρός» έρχεται απόψε, στις 22:40, στον Alpha. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του. Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο με τίτλο «Αίτιο και Αποτέλεσμα».

Το καθαριστήριο βρίσκει στο κρυφό τσεπάκι του χαρτοφύλακα του Ανδρέα το χαρτί θεραπείας του Παπαδόπουλου. Ο Ανδρέας μην μπορώντας να πιστέψει ότι ο ίδιος ως διευθυντής συγκάλυψε κάτι τέτοιο, πάει στο Μάρκο και του λέει να πουν την αλήθεια, καθώς το χαρτί έχει και τη δική του υπογραφή πάνω. Ο Μάρκος του ζητάει λίγο χρόνο, αλλά στην πραγματικότητα κάνει τα πάντα για να εξαφανίσει αυτό το χαρτί. Την ίδια στιγμή η Σοφία αποφασίζει ότι πρέπει να μιλήσει στον Αντρέα για την σχέση τους αλλά τελικά η συζήτησή τους δεν πάει καθόλου όπως την είχε σχεδιάσει.

Η Σοφία απευθύνει στον Αντρέα την ίδια ερώτηση που του είχε κάνει και όταν πρωτοξεκίνησαν να βγαίνουν. Του εξιστορεί πως έγιναν τα πράγματα μεταξύ τους και πως τελικά κατέληξαν να είναι μαζί. Ενώ η Σοφία τα εξιστορεί όλα αυτά, ο Αντρέας φαίνεται αρκετά αφηρημένος και σε ένα κόκκινο φανάρι βρίσκει την ευκαιρία να κατέβει από το αυτοκίνητο εξηγώντας της ότι έχε κάτι πολύ σημαντικό να κάνει.

Για άλλη μια φορά η Σοφία βρίσκεται εκτεθειμένη απέναντί του και φοβερά απογοητευμένη από τον τρόπο που εξελίσσεται η μεταξύ τους σχέση ακόμα και τώρα που ο Αντρέας γνωρίζει ότι υπήρξαν ζευγάρι τους τελευταίους μήνες. Η Εύα και ο Λεωνίδας αποφασίζουν να είναι κανονικά μαζί περνώντας ρομαντικές βραδιές με ταινίες, αλλά όταν ο αδερφός της μέλλουσας αρραβωνιαστικιάς του φτάνει στην Αθήνα για να τον γνωρίσει, τα πράγματα μπερδεύονται. Ο Δημήτρης είναι ψυχρός με τη Δανάη μετά την αποκάλυψη του για το πόδι του, πράγμα που τους επηρεάζει στη δουλειά ενώ ο Μιχάλης μην μπορώντας να αντικρίσει την Σοφία μετά την ερωτική του εξομολόγηση, παίρνει άδεια και πάει σε μια παλιά του φίλη – και πρώην του – προκειμένου να “ξεχαστεί”.

Ο Αντρέας (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) επισκέπτεται την Βασιλική (Μαρίνα Καλογήρου) που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Οι υποθέσεις για το τι πιθανόν μπορεί να έχει οδηγούν την Βασιλική να κάνει τη δική της ενδοσκόπηση, αναγνωρίζοντας πόσο η ίδια έχει πιέσει τον εαυτό της με ένα συνεχόμενο στρες για τη δουλειά της. Αναγνωρίζει τώρα ότι ο τρόπος για να επιτύχει τους επαγγελματικούς της στόχους οδήγησαν στην καταστροφή της οικογένειάς της και του οργανισμού της. Έρχεται αντιμέτωπη με τον εαυτό της και παραδέχεται ότι αυτή η ίδια είναι υπαίτια για ό,τι τρομακτικό της συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Ο Αντρέας προσπαθώντας να την καθησυχάσει της υπόσχεται πως ό,τι και να είναι θα σταθεί δίπλα της.

*στο ρόλο της Βασιλικής η Μαρίνα Καλογήρου
*στο ρόλο του Διονύση ο Κώστας Κάππας
*στο ρόλο της Κατερίνας η Σίσσυ Τουμάση
*στο ρόλο του Στέφανου ο Δήμος Αναστασιάδης
*στο ρόλο του Αλί ο Δημήτρης Ντανιάν
*στο ρόλο του Ομάρ ο Άλεξ Ντελεόν

Δείτε sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε το trailer

Ο Γιατρός, κάθε Δευτέρα στις 22:40, στον Alpha

Εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία.
Έχασε τα τελευταία 12 χρόνια από τη μνήμη του, αλλά του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία.
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του.

Πώς είναι να διαγράφονται ξαφνικά κομμάτια της ταυτότητας κάποιου; Ας πούμε τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του. Πώς μπορεί να ζει χωρίς αυτή τη μνήμη; Και πώς μπορεί να νιώθει μέσα του όταν δεν ξέρει πώς έχει φτάσει εκεί όπου βρίσκεται; Την απώλεια της αίσθησης της μνήμης, ίσως και κατ’ επέκταση του εαυτού, αυτόν τον αποπροσανατολισμό έχει να διαχειριστεί «Ο Γιατρός», στο ομώνυμο ιατρικό δράμα στον Alpha. Πώς τον αντιμετωπίζουν οι γύρω του, οι συνάδελφοί του, η οικογένειά του; Ποιες αλήθειες του κρύβουν και πώς θα τις ανακαλύψει; Στην προσπάθειά του να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του και να επουλώσει τα τραύματά του, η διαδρομή είναι επώδυνη για τον ίδιο αλλά συναρπαστική για όσους την παρακολουθούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ