Ο Γιατρός: Η Άννα και ο Αντρέας «ψάχνουν» την κρυφή ζωή της κόρης τους – Τι θα δούμε απόψε

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς «Ο Γιατρός». Όσα θα δούμε απόψε, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 22:40, στον Alpha. Στο 7ο επεισόδιο με τίτλο «LIKE», η Άννα και ο Αντρέας «ψάχνουν» την κρυφή ζωή της κόρης τους.

Η Σοφία, έπειτα από προτροπή του Μιχάλη αποφασίζει να μιλήσει στον Ανδρέα για τη σχέση τους πριν το ατύχημα, αλλά πάλι κάτι τους διακόπτει: η Κέλλυ έρχεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο. Η Σοφία αναλαμβάνει τη θεραπεία της ενώ ο Ανδρέας και η Άννα μπαίνουν στη διαδικασία να ψάξουν την «κρυφή» ζωή της κόρης τους μπας και βρουν απαντήσεις γι’ αυτό που της συμβαίνει. Θα καταλήξουν να έρθουν αντιμέτωποι με αλήθειες που τους πονάνε και με ένα μυστικό από το παρελθόν της Κέλλυς που στιγμάτισε όλη της τη ζωή.

Την ίδια στιγμή, οι σχέσεις του Δημήτρη και της Δανάης είναι κάπως ψυχραμένες μετά από την άρνηση του πρώτου να πάνε μαζί για σπα και γίνονται ακόμα χειρότερες όταν αναλαμβάνουν τη φροντίδα της «Βίκυ Love», μιας εντυπωσιακής influencer που φαίνεται να σκανδαλίζει όλο το ανδρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

*στο ρόλος της Τασίας η Νικόλ Κοκκίνου
*στο ρόλο της Vicky Love η Κόνι Μεταξά
*στο ρόλο του Μίλτου ο Άρης Αντωνόπουλος

Δείτε sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε το trailer

Ο Γιατρός – Δευτέρα και Τρίτη στις 22:40

Εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία.
Έχασε τα τελευταία 12 χρόνια από τη μνήμη του, αλλά του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία.
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του.

Πώς είναι να διαγράφονται ξαφνικά κομμάτια της ταυτότητας κάποιου; Ας πούμε τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του. Πώς μπορεί να ζει χωρίς αυτή τη μνήμη; Και πώς μπορεί να νιώθει μέσα του όταν δεν ξέρει πώς έχει φτάσει εκεί όπου βρίσκεται; Την απώλεια της αίσθησης της μνήμης, ίσως και κατ’ επέκταση του εαυτού, αυτόν τον αποπροσανατολισμό έχει να διαχειριστεί «Ο Γιατρός», στο ομώνυμο ιατρικό δράμα στον Alpha. Πώς τον αντιμετωπίζουν οι γύρω του, οι συνάδελφοί του, η οικογένειά του; Ποιες αλήθειες του κρύβουν και πώς θα τις ανακαλύψει; Στην προσπάθειά του να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του και να επουλώσει τα τραύματά του, η διαδρομή είναι επώδυνη για τον ίδιο αλλά συναρπαστική για όσους την παρακολουθούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ