Νίκος Μουρατίδης: Αρνήθηκε να βγει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου – Η απάντηση του και το σχόλιο της εκπομπής

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν προγραμματισμένο να βγει ο Νίκος Μουρατίδης, το πρωινό της Παρασκευής, αλλά… ποτέ δεν τον είδαμε στη μικρή μας οθόνη.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε σειρά δηλώσεων του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού, η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου εξήγησε τον λόγο αυτής της αλλαγής.

«Λοιπόν, μετά από αυτή την ανάρτηση που δεν θα είναι ο κ. Μουρατίδης στην εκπομπή μας, γιατί αυτό επιλέξαμε, Μαρία μου είχε την επικοινωνία χθες μαζί του» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου για να δώσει τον λόγο στη δημοσιογράφο της εκπομπής. «Ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να συγχυστώ με όλη την εκτίμηση που έχω στο πρόσωπο του κ. Μουρατίδη».

«Ποτέ και δεν έχω λόγο να πω σε κανέναν ότι θα χάσω τη δουλειά μου, δεν με απειλεί κανένας ότι θα χάσω την δουλειά μου, είναι αστείο. Ούτε περνάω μια κόλαση, όπως ανέφερε και δεν ξέρω πραγματικά πως του γεννήθηκε η ανάγκη να εκφραστεί κατ’ αυτό τον τρόπο προς το πρόσωπο μου. Ειδικά να πω, εφόσον λέει ότι λυπήθηκε για να βγει επειδή του ανέφερα αυτά που είπε, τα οποία είναι ψέματα, μετά ξελυπήθηκε και έκανε αυτή την ανάρτηση» σχολίασε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Βλάχου. «Ουδέποτε έγινε αυτή η συζήτηση, εν τη ρύμη του λόγου, γιατί μιλήσαμε πολύ ώρα».

«Δεν θα χρησιμοποιούσες ποτέ, Μαρία μου, την εγκυμοσύνη σου για κάτι τέτοιο. Είναι δυνατόν τώρα; Τι συζητάμε; Πολύ με στενοχωρεί όλο αυτό» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Κατερίνα Καινούργιου για να ολοκληρώσει το εν λόγω θέμα.

Η απάντηση του Νίκου Μουρατίδη

Τη δική του απάντηση για το περιστατικό με τη ζωντανή σύνδεση που δεν έγινε ποτέ έδωσε ο Νίκος Μουρατίδης.

Ο Νίκος Μουρατίδης το απόγευμα της ίδιας ημέρας προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, περιγράφοντας τα γεγονότα έτσι όπως τα έζησε ο ίδιος.

«Άκου λοιπόν για να μαθαίνεις… Όπως σας έγραψα με τα χίλια ζόρια και για να κάνω το χατίρι σε μια συμπαθητική κοπέλα που δουλεύει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είπα ΝΑΙ να εμφανιστώ με ζωντανή σύνδεση σήμερα στις 11πμ», αναφέρει ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

«Ήρθαν, έστησαν την κάμερα, μου φόρεσαν μικρόφωνο και ξαφνικά ο νεαρός δημοσιογράφος που μιλούσε με το κοντρόλ μου είπε το εξής καταπληκτικό! – Κύριε Μουρατίδη γράψατε πως σας είπε η κοπέλα ότι θα χάσει την δουλειά της αν δεν βγείτε στην εκπομπή, και μου λένε από το κοντρόλ να ανακαλέσετε γιατί είναι προσβλητικό για την εκπομπή. Έμεινα να τον κοιτάω σαν χάνος», περιγράφει ο Νίκος Μουρατίδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ