Netflix Top 10 (20/3/24): Οι σειρές που «ψηφίζουν» οι συνδρομητές στην Ελλάδα

Σήμερα είναι μία εξαιρετική μέρα για να χαλαρώσετε το βράδυ μετά τη δουλειά. Λογικά, ύστερα από ένα τριήμερο και… εν αναμονή του επόμενου, οι περισσότεροι θα μείνετε σπίτι οπότε τι καλύτερο από το να παρακολουθήσετε μία ταινία ή μία σειρά; Το Netflix διαθέτει περιεχόμενο για όλους και αρκετές επιλογές.

Παρακάτω θα βρείτε τις σειρές που βλέπουν οι Έλληνες συνδρομητές του Netflix αυτήν την στιγμή.

Netflix Top 10: Oι καλύτερες σειρές αυτήν την στιγμή

  1. The Gentlemen
  2. Σιδερένιο Βασίλειο
  3. Bandidos
  4. Ντετέκτιβ Μονκ
  5. Το Σήμα
  6. Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου
  7. Supersex
  8. Υπόθεση Ουτρό: Ο Γαλλικός Εφιάλτης
  9. Η Βασίλισσα των Δακρύων
  10. Hot Wheels: Ώρα για Αγώνα

The Gentlemen

Ο αριστοκράτης Έντι ανακαλύπτει ότι η οικογενειακή έπαυλη που κληρονομεί ανήκει σε μια τεράστια αυτοκρατορία εμπόρων φούντας, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να φύγουν.

Σιδερένιο Βασίλειο

Ο Χοακίν Μαντσάδο κυβερνά τη ναρκο-αυτοκρατορία του από το λιμάνι της Βαρκελώνης με σιδερένια πυγμή – ώσπου ένα φορτίο θέτει σε κίνδυνο τη δουλειά και την οικογένειά του.

Bandidos

Μια συμμορία απροσάρμοστων επιχειρεί να αποκαλύψει έναν κρυμμένο θησαυρό των Μάγια. Η στρατηγική τους; Θολή. Η δυναμική τους; Κακή. Ευτυχώς, είναι αρκετά έξυπνοι.

Ντετέκτιβ Μονκ

Ένας πανέξυπνος ντετέκτιβ με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή παραιτείται από το σώμα κι αναλαμβάνει σύμβουλος στις πιο δύσκολες υποθέσεις του αστυνομικού τμήματος.

Το Σήμα

Μια γυναίκα αστροναύτης εξαφανίζεται και η οικογένειά της ψάχνει απεγνωσμένα απαντήσεις. Όσο περισσότερα βρίσκουν, τόσο περισσότερο απειλούνται οι ίδιοι — και ο κόσμος.

Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου

Ένα νεαρό αγόρι γνωστό ως Άβαταρ πρέπει να κατακτήσει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης για να σώσει τον κόσμο και να πολεμήσει έναν οχθηρό εχθρό που θέλει να το σταματήσει.

Supersex

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, αυτή είναι η ιστορία του πώς ο Ρόκο Σιφρέντι ξέφυγε από τη φτώχεια κι έγινε ο μεγαλύτερος πορνοστάρ του κόσμου.

Υπόθεση Ουτρό: Ο Γαλλικός Εφιάλτης

Μια τραγική υπόθεση παιδικής κακοποίησης και δικαστικής αποτυχίας. Αυτό το ντοκιμαντέρ επανεξετάζει την υπόθεση Ουτρό, ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στη γαλλική ιστορία.

Η Βασίλισσα των Δακρύων

Η βασίλισσα των πολυκαταστημάτων και ο πρίγκιπας των σούπερ μάρκετ αντιμετωπίζουν μια συζυγική κρίση, μέχρι που ο έρωτάς τους αρχίζει ως εκ θαύματος να ανθίζει ξανά.

Hot Wheels: Ώρα για Αγώνα!

Βασισμένο στο νούμερο ένα παιχνίδι σε πωλήσεις στον κόσμο, το Hot Wheels Let’s Race είναι μια σειρά υψηλών οκτανίων που πυροδοτεί και ξεκλειδώνει το πνεύμα διεκδίκησης σε κάθε οδηγό αγώνων! Η σειρά ακολουθεί τη νεότερη γενιά οδηγών αγώνων μέσα από συγκλονιστικούς αγώνες, ακραίους διαγωνισμούς ακροβατικών και συγκλονιστικές προκλήσεις.

Πηγή: FOXreport.gr

Επικίνδυνες απάτες με Deepfake: «Δημιουργήστε ένα συνθηματικό» – Πώς θα αποφύγετε κλήσεις με κλωνοποιημένες φωνές

Έχετε περιέργεια να μάθετε πώς έμοιαζε η Αρχαία Ελλάδα; Δείτε το εκπληκτικό βίντεο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ