Netflix Top 10 (16/2): Αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες αυτή την στιγμή – Έκπληξη στο No1

Η Παρασκευή έφτασε επιτέλους και ακόμη μία εβδομάδα τελειώνει. Το Σαββατοκύριακο είναι μπροστά σας και αν δεν έχετε τις αντοχές να βγείτε από το σπίτι, τότε είναι η τέλεια ευκαιρία να χαλαρώσετε στο καναπέ ή το κρεβάτι σας και να δείτε κάποια ταινία στο Netflix.

Τις τελευταίες ημέρες έχει προστεθεί αρκετό περιεχόμενο για όλα τα γούστα στην δημοφιλή streaming πλατφόρμα. Τι βλέπουν όμως αυτές τις ημέρες οι Έλληνες συνδρομητές του Netflix.

Έπειτα από αρκετές ημέρες άλλαξε το No1 στο Top 10 των ταινιών. Στην κορυφή βρίσκεται πλέον η ρομαντική κωμωδία «Players» με την Τζίνα Ροντρίγκεζ και τον Τομ Έλις, που κυκλοφόρησε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Σταθερά στην πρώτη πεντάδα βρίσκονται οι τρεις ταινίες «Εγώ ο Απαισιότατος» και τα «Minions», που αποδεικνύονται ότι είναι από τις πιο αγαπημένες ταινίες των Ελλήνων, καθώς βρίσκονται στο Top10 από την 1η Φεβρουαρίου όταν και έγιναν διαθέσιμες στην πλατφόρμα.

Στην κορυφαία 10αδα των ταινιών βρίσκονται και οι νέες ταινίες « Πύρινη Οργή» και «Σκότωσέ με Αν Τολμάς» που κερδίζουν συνεχώς θέσεις, καθώς και νέο true crime ντοκιμαντέρ του Netflix, «Love, Stalker, Killer».

Netflix Top 10: Oι καλύτερες ταινίες

  • 1. Players
  • 2. Εγώ ο Απαισιότατος 3
  • 3. Εγώ ο Απαισιότατος 2
  • 4. Minions
  • 5. Εγώ ο Απαισιότατος
  • 6. Πύρινη Οργή
  • 7. Lover Stalker Killer (Σύντροφος, Στόκερ, Δολοφόνος)
  • 8. Σκότωσέ με Αν Τολμάς
  • 9.Ο Διάβολος Φοράει Prada
  • 10. Ο Ωρίωνας και το Σκοτάδι

Netflix Top 10 (16/2) ταινίες

1. Players

Εδώ και χρόνια, η αθλητικογράφος από τη Νέα Υόρκη Μακ (Τζίνα Ροντρίγκεζ) επινοεί “συστήματα” για επιτυχημένα εφήμερα ερωτικά ραντεβού μαζί με τον κολλητό της, Άνταμ (Ντέιμον Γουέιανς Τζούνιορ), και την παρέα τους. Παρά τα αμέτρητα one-night stand όλα αυτά τα χρόνια, το βιβλίο-οδηγός τους έχει αυστηρούς κανόνες, με τον κυριότερο να απαγορεύει τις σχέσεις που προκύπτουν από ένα σύστημα. Όταν η Μακ ερωτεύεται απροσδόκητα τον επόμενο στόχο της, τον γοητευτικό ανταποκριτή πολέμου Νικ (Τομ Έλις), αρχίζει να αναθεωρεί πλήρως το παιχνίδι. Καθώς τα όρια μεταξύ δουλειάς, διασκέδασης, φιλίας και έρωτα αρχίζουν να θολώνουν, η Μακ πρέπει να μάθει πώς η σχέση της μίας βραδιάς γίνεται σοβαρή σχέση.

Στο “Players” πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζόελ Κόρτνεϊ, Ογκούστους Πρου, Λάιζα Κόσι, Ίγκο Νούντιμ και Μαρίν Χινκλ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Τρις Σίε, ενώ το σενάριο είναι της Γουίτ Άντερσον και η παραγωγή των Ρος Μ. Ντάινερσταϊν, Μαρκ Πλατ, Άνταμ Σίγκελ και Ράιαν Κρίστιανς.

2. Εγώ ο Απαισιότατος 3

Όταν αποτυγχάνει να συλλάβει ένα παιδί-θαύμα της δεκαετίας του ’80 που έγινε σούπερ-κακούργος, ο Γκρου απολύεται αλλά βρίσκει έναν δίδυμο αδελφό που αγνοούσε για χρόνια.

3. Εγώ ο Απαισιότατος 2

Περισσότερα γκάτζετ, Μίνιον και χάος! Καθώς ο Γκρου αφήνει τις κακές του συνήθειες για να φροντίσει τα κορίτσια του, μια απόρρητη υπηρεσία τον καλεί να πολεμήσει το κακό.

4. Minions

Τα μπανανί πρωτοπαλίκαρα του “Εγώ, ο Απαισιότατος” πρωταγωνιστούν σε αυτό το πρίκουελ και μας διηγούνται την ιστορία της σχέσης τους με τον ανεπανάληπτο υπέρκακο Γκρου.

5. Εγώ ο Απαισιότατος

Το σχέδιο ενός μοχθηρού εγκέφαλου να κλέψει το φεγγάρι από τον ουρανό ξεφεύγει όταν μια τριάδα ορφανών που ψάχνουν μπαμπά κλέβουν την καρδιά του.

6. Πύρινη Οργή

Η Τσάρλι είναι ένα κορίτσι που ανάβει φωτιές με το μυαλό της. Όσο μεγαλώνει, μεγαλώνει κι η δύναμή της και μοχθηρές δυνάμεις στοιχειώνουν εκείνη και την οικογένειά της.

7. Lover Stalker Killer (Σύντροφος, Στόκερ, Δολοφόνος)

Ο Ντέιβ έχει μόλις βγει από μια μακροχρόνια σχέση και θέλει πολύ να κάνει νέα αρχή στα ερωτικά του, γι’ αυτό και κάνει ό,τι κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι: δοκιμάζει τις γνωριμίες μέσω διαδικτύου.

Η Λιζ και η Κάρι είναι δύο από τις πιο πολλά υποσχόμενες γνωριμίες του. Είναι και οι δύο ανύπαντρες μητέρες με ακαταμάχητες προσωπικότητες που τον βοηθούν να βγει από το καβούκι του με διαφορετικούς τρόπους. Θα μπορούσε λοιπόν αυτός ο δουλευταράς, αφοσιωμένος πατέρας να απολαύσει ξανά τον περιστασιακό έρωτα, αν η κατάσταση δεν εξελισσόταν σε ένα διεστραμμένο ερωτικό τρίγωνο που έθεσε σε κίνδυνο τον Ντέιβ και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μέσα από συνεντεύξεις με όλους τους εμπλεκόμενους –ακόμα και τους αστυνομικούς που διαλεύκαναν την υπόθεση– και περιγραφικές αναπαραστάσεις που μεταφέρουν στους θεατές την ένταση και την παράνοια του εφιάλτη που έζησε ο Ντέιβ για τέσσερα χρόνια, αυτό το ντοκιμαντέρ από την Curious Films (Running with the Devil) και τον σκηνοθέτη Σαμ Χόμπκινσον (Fear City: Νέα Υόρκη εναντίον Μαφίας), ενώνει με επιδέξιο τρόπο το παζλ μιας απίστευτης αληθινής ιστορίας παρενόχλησης, ψηφιακής απάτης και φόνου στην καρδιά της Αμερικής.

8. Σκότωσέ με Αν Τολμάς

Ένα νικητήριο λαχείο έχει σοβαρές συνέπειες για ένα ζευγάρι παντρεμένων, όταν αρχίζουν να καταστρώνουν σχέδια για να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο για το χρηματικό έπαθλο.

9. Ο Διάβολος Φοράει Prada

Μια απόφοιτη πανεπιστημίου ανακαλύπτει τη δύναμη —και το στιλ— της, καθώς υποφέρει για να τα καταφέρει ως βοηθός της αυταρχικής αρχισυντάκτριας ενός περιοδικού μόδας.

10. Ο Ωρίωνας και το Σκοτάδι

Ένα αγόρι με μεγάλη φαντασία αντιμετωπίζει τις φοβίες του σε ένα αξέχαστο ταξίδι στη νύχτα, παρέα με τον νέο φίλο του, ένα γιγάντιο, χαμογελαστό πλάσμα ονόματι Σκοτάδι.

πηγή: FOXreport.gr

4 αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch – Όσα ανακοίνωσε η Microsoft

iPhone: Ανακαλύφθηκε το 1ο κακόβουλο λογισμικό trojan για το iOS – Κλέβει τα Face ID και αδειάζει τους τραπεζικούς λογαριασμούς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ