Netflix Top 10 (11/2): Aυτές είναι οι κορυφαίες σειρές σήμερα

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε από την ένταση της εβδομάδας που πέρασε από το να χουχουλιάσετε στον καναπέ και να απολαύσετε μία καλή σειρά στο Netflix;

Η πλούσια ταινιοθήκη της δημοφιλούς πλατφόρμας περιλαμβάνει πλήθος επιλογών ικανές να καλύψουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Mυστήριο, έγκλημα, ελληνικές παραγωγές και ντοκιμαντέρ είναι μόνο μερικά από όσα περιλαμβάνονται στο Top 10 των τηλεοπτικών εκπομπών του ελληνικού Netflix. Μήπως για να τις βλέπουν όλοι, αξίζει να ρίξετε κι εσείς μια ματιά και να περάσετε μία μέρα απολαμβάνοντας συναρπαστικό περιεχόμενο;

Netflix Top 10 (11/2): Aυτές είναι οι κορυφαίες σειρές σήμερα

  1. Μία ημέρα
  2. Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού
  3. Γκριζέλντα
  4. House, M.D.
  5. Σέρρες
  6. Σώσε με
  7. Το δις εξαμαρτείν
  8. Baby Bandito
  9. H αποπλάνηση του βασιλιά
  10. Yellowstone

Mία ημέρα

Μετά τη νύχτα της αποφοίτησης, οι δρόμοι της Έμα και του Ντέξτερ χωρίζουν — αλλά οι ζωές τους παραμένουν συνυφασμένες. Βασισμένο σε μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Νίκολς.

Μέγας Αλέξανδρος: Η Γέννηση Ενός Θεού

Μέσα από συνεντεύξεις με ειδικούς και καθηλωτικές αναπαραστάσεις, αποκαλύπτεται η μοναδική ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η επιθυμία του να κατακτήσει τον κόσμο.

Γκριζέλντα

Το “Γκριζέλντα” είναι ένα δράμα εμπνευσμένο από τη ζωή της έξυπνης και φιλόδοξης Γκριζέλντα Μπλάνκο, που έχτισε ένα από τα πιο ισχυρά καρτέλ στην ιστορία. Με φόντο τη δεκαετία του ’70 και του ’80 στο Μαϊάμι, η Μπλάνκο είναι ανυποψίαστα βάναυση και γοητευτική και αυτός ο θανατηφόρος συνδυασμός τη βοηθά να κουμαντάρει με μαεστρία τη δουλειά και την οικογένεια και να γίνει τελικά η ευρέως γνωστή “Νονά”.

House, M.D.

Ο Χιου Λόρι πρωταγωνιστεί ως Δρ. Γκρέγκορι Χάους, ένας δύστροπος ιατρός με απέχθεια για τους ασθενείς, αλλά ιδιοφυία στην αντιμετώπιση μυστηριωδών ασθενειών.

Σέρρες

Όταν ένας γκέι άντρας αναλαμβάνει τη φροντίδα του αποξενωμένου πατέρα του μετά τον θάνατο της μητέρας του, οι δυο τους αρχίζουν σταδιακά να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο.

Σώσε Με

Όταν μια καλλιτέχνιδα γυρίζει στον τόπο της για το μνημόσυνο του πατέρα της, επιδίδεται στο κυνήγι της χαμένης αδερφής της και σε ένα ταξίδι στη μαύρη ιστορία της πόλης.

Το Δις Εξαμαρτείν

Όταν η πρώην στρατιωτίνα Μάια βλέπει τον δολοφονημένο σύζυγό της από ένα μυστικό σύστημα ενδοεπικοινωνίας για μωρά, ανακαλύπτει μια θανάσιμη συνωμοσία από το παρελθόν.

Baby Bandito

Η ζωή του Κέβιν παίρνει μια απροσδόκητη τροπή όταν ερωτεύεται τη Γένεσις, μια προνομιούχα νεαρή γυναίκα. Αποφασισμένος να τα ρισκάρει όλα για τον έρωτα, ο παθιασμένος σκέιτερ καταστρώνει ένα τολμηρό πλάνο: να κλέψει ένα λεπτομερές σχέδιο από μια επικίνδυνη ομάδα γκάνγκστερ γνωστών ως Χασάπηδες σε μια προσπάθεια να αποσπάσει εκατομμύρια δολάρια που θα τον κάνουν τον πιο καταζητούμενο δραπέτη στη χώρα. Καθώς παραβιάζουν όλους τους κανόνες και έρχονται αντιμέτωποι με μια έντονη καταδίωξη, η ιστορία αγάπης του Κέβιν και της Γένεσις συνυπάρχει με τον ακραίο κίνδυνο αφού κυνηγούν μια ζωή πέρα από τα συνηθισμένα, όπου το πάθος και το ρίσκο κορυφώνονται σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στη Ρώμη. Εμπνευσμένο από τη ληστεία του αιώνα που συνέβη στη Χιλή το 2014.

Η αποπλάνηση του βασιλιά

Εν μέσω ενός βασιλικού και πολιτικού αγώνα για την εξουσία, ένας βασιλιάς μπλέκει με μια γυναίκα, της οποίας η κρυφή επιθυμία για εκδίκηση μετατρέπεται σε ακούσιο έρωτα.

Yellowstone

Ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου ράντσου της Μοντάνα, Τζον Ντάτον, υπερασπίζεται τον τρόπο ζωής του ενώ έρχεται αντιμέτωπος με επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ