Στον Βόλο ο Κασσελάκης – Η επίθεση στη ΝΔ, η βόλτα με τον Τάιλερ και ο «καβγάς» γυναικών για μια αγκαλιά

Στον Βόλο βρέθηκε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μίλησε στη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, δηλώνοντας πως το κόμμα παραμένει βαθιά κοινωνικό και ανεξάρτητο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε έκλεψε από τον ελληνικό λαό. Η ηθική κρίση κατέστρεψε την χώρα και την έστειλε στα βράχια, η ηθική κρίση των κομμάτων που χρωστάνε 1 δις δανεικά και αγύριστα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τόνισε ότι το κόμμα κυβέρνησε σε ένα εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον για την χώρα, η οποία είχε καταρρεύσει, με 400.000 οικογένειες κάτω από τα όρια της φτώχειας και 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστους και η χώρα με τους πολίτες της στάθηκε όρθια.

Υπερασπίστηκε το κυβερνητικό έργο του Αλέξη Τσίπρα στον οικονομικό τομέα με την έξοδο από τα μνημόνια, στην υγεία, στην παιδεία, στο κοινωνικό κράτος, ενώ επιτέθηκε στη ΝΔ λέγοντας πως «φτωχοποιεί τους πολίτες, με ένα σύστημα υγείας που καταρρέει, με την ακρίβεια να διαλύει τα νοικοκυριά και τα πανεπιστήμια να υποβαθμίζονται, ενώ είναι οι μοχλοί ανάπτυξης της χώρας», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news.

«Πρόκειται για κοροϊδία. Πρόκειται για μια περιστρεφόμενη πόρτα διαπλοκής, που θα δημιουργήσει μια κοινωνία όπου όσοι έχουν την τύχη να γεννηθούν με χρήματα θα πηγαίνουν μπροστά, κι όσοι έχουν την ατυχία στο λάθος χωριό ή στην λάθος πόλη, τη λάθος οικογένεια, να είναι πολίτες τρίτης κατηγορίας. Εμείς δεν έχουμε αυτή τη φιλοσοφία. Εμείς θέλουμε να υπάρξει ανάπτυξη, θέλουμε ελεύθερες αγορές, αλλά θέλουμε δυνατά εργασιακά δικαιώματα και θέλουμε κοινωνικό κράτος. Στην υγεία, στη παιδεία, στον πολιτισμό», τόνισε.

Ανέπτυξε δε, στη συνέχεια, τις θέσεις του για το μέλλον της Θεσσαλίας και είπε πως θα γίνουν τα πάντα για να μείνουν οι άνθρωποι στον τόπο τους.

«Οι βουλευτές μας κάνουν μια πάρα πολύ καλή δουλειά και ο δικός σας, αξιολογότατος βουλευτής, ο Αλέξανδρος Μεικόπουλος, τα τμήματα δουλεύουν, τα think tanks αρχίζω και τα παρουσιάζω και αρχίζουν κι εκείνα να επεξεργάζονται προτάσεις. Ένα – ένα, όλα θα γίνουν. Μην έχετε αμφιβολία. Εσείς όμως, δεν θέλω να πτοείστε. Εγώ εσάς δεν θα σας προδώσω. Μια καθαρή, ανεξάρτητη προοδευτική παράταξη της χώρας, αναγκαστικά θα γίνουμε και κυβέρνηση, γιατί η χώρα δεν αντέχει άλλο. Θέλουμε πίσω την αξιοπρέπειά μας, θέλουμε υπερηφάνεια για τον τόπο μας. Θέλουμε δικαιοσύνη, που είναι το αποκούμπι του Έλληνα και θέλουμε ανάπτυξη που δεν θα είναι από δανεικά. Θέλουμε τα παιδιά αυτού του τόπου να μένουν στον τόπο τους. Θέλουμε οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας να μην πεθαίνουν μόνοι τους. Θέλουμε να υπάρχει φροντίδα και αλληλεγγύη στην κοινωνία μας. Να γίνουμε ο καλύτερός μας εαυτός. Θέλουμε να είμαστε μια σύγχρονη κοινωνία», τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

«Έχουμε δουλειά να κάνουμε στο να ανανεωθεί το κόμμα μας, το γνωρίζω. Μην θεωρείτε ότι οι αλλαγές που ήταν να γίνουν έχουν τελειώσει. Δεν φτάνει το ότι μερικοί που είχαν άλλοι ατζέντα αποχώρησαν, πρέπει να χτίσουμε. Το κόμμα να γίνει κόμμα των μελών, με λογοδοσία όλων των οργάνων και του προέδρου στα μέλη. Αυτό είναι το σωστό», είπε.

Κλείνοντας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Ήρθα στον όμορφο Βόλο, που τον έχω επισκεφτεί από τον Σεπτέμβριο επανειλημμένα, είναι μια ταλαιπωρημένη πόλη από τις φυσικές καταστροφές. Είχα έρθει και με τον κ. Φάμελλο και είχαμε δει από κοντά τα ζητήματα της περιοχής. Βλέπω μια ανάκαμψη, θα στηρίξουμε όσο μπορούμε την πόλη να ακμάσει και πάλι».

Ο «καβγάς» για μια αγκαλιά με τον Κασσελάκη

Selfies, αγκαλιές, φιλιά και… ξεματιάσματα. Όλα τα είχε το «μενού» της άφιξης του Στέφανου Κασσελάκη, στον Βόλο, για την ομιλία του στην Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του κόμματος.

Ψηφοφόροι από κάθε γωνιά της Μαγνησίας συγκεντρώθηκαν για να γνωρίσουν το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με γυναίκες ψηφοφόρους, να «μαλώνουν» για το ποια θα τον πρωτοπάρει αγκαλιά. Δίπλα από τις «ανταγωνίστριες» μια τρίτη, τον σταύρωνε… για να μην τον ματιάσουν. Ο κ. Κασσελάκης συνοδευόταν από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ