Netflix Top 10 (11/2): Αυτές τις ταινίες βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή

Η Κυριακή είναι η ιδανική μέρα για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Και τι καλύτερο από το να κουλουριαστείτε στον καναπέ σας με μια ζεστή κουβέρτα και μια συναρπαστική ταινία ή σειρά στο Netflix;  Ποιες είναι οι 5 ταινίες που οδηγούν τις εξελίξεις στο ελληνικό Top 10 του Netflix; Οι απαντήσεις μπορούν να σας εκπλήξουν.

Το Netflix προσφέρει μια ατελείωτη ποικιλία από ταινίες και σειρές για όλα τα γούστα. Θέλετε κωμωδία, δράμα, θρίλερ, ντοκιμαντέρ, ρομαντική ταινία, anime; Το Netflix τα έχει όλα! Κάθε μήνα, το Netflix προσθέτει νέες ταινίες και σειρές στην πλατφόρμα του. Μπορείτε να βρείτε ολοκαίνουργιες παραγωγές, αλλά και κλασικές ταινίες που ίσως δεν έχετε δει ποτέ.

Ετοιμαστείτε για μια Κυριακή γεμάτη ψυχαγωγία!

Netflix Top 10 (11/2): Αυτές τις ταινίες βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή

  1. Εγώ ο Απαισιότατος 3
  2. Στάχτες
  3. Ο Διάβολος Φοράει Prada
  4. Minions
  5. Εγώ ο Απαισιότατος 2
  6. Εγώ ο Απαισιότατος
  7. Ο Ωρίωνας και το Σκοτάδι
  8. Σύντροφος, στόκερ, δολοφόνος
  9. Κατάρα της μητέρας μου
  10.  Μπράιαν Μπάνκς: Ποντάροντας Στην Αλήθεια

1. Εγώ ο Απαισιότατος 3

Όταν αποτυγχάνει να συλλάβει ένα παιδί-θαύμα της δεκαετίας του ’80 που έγινε σούπερ-κακούργος, ο Γκρου απολύεται αλλά βρίσκει έναν δίδυμο αδελφό που αγνοούσε για χρόνια.

2. Στάχτες

Από μια μεθυστική φαντασίωση σε μια επικίνδυνη σχέση, η ζωή μιας πλούσιας παντρεμένης γυναίκας καταστρέφεται ανεπανόρθωτα όταν βρίσκει ένα ανέκδοτο μυθιστόρημα.

3. Ο Διάβολος Φοράει Prada

Μια απόφοιτη πανεπιστημίου ανακαλύπτει τη δύναμη —και το στιλ— της, καθώς υποφέρει για να τα καταφέρει ως βοηθός της αυταρχικής αρχισυντάκτριας ενός περιοδικού μόδας.

4. Minions

Τα μπανανί πρωτοπαλίκαρα του “Εγώ, ο Απαισιότατος” πρωταγωνιστούν σε αυτό το πρίκουελ και μας διηγούνται την ιστορία της σχέσης τους με τον ανεπανάληπτο υπέρκακο Γκρου.

5. Εγώ ο Απαισιότατος 2

Περισσότερα γκάτζετ, Μίνιον και χάος! Καθώς ο Γκρου αφήνει τις κακές του συνήθειες για να φροντίσει τα κορίτσια του, μια απόρρητη υπηρεσία τον καλεί να πολεμήσει το κακό.

6. Εγώ ο Απαισιότατος

Το σχέδιο ενός μοχθηρού εγκέφαλου να κλέψει το φεγγάρι από τον ουρανό ξεφεύγει όταν μια τριάδα ορφανών που ψάχνουν μπαμπά κλέβουν την καρδιά του.

7. Ο Ωρίωνας και το Σκοτάδι

Ένα αγόρι με μεγάλη φαντασία αντιμετωπίζει τις φοβίες του σε ένα αξέχαστο ταξίδι στη νύχτα, παρέα με τον νέο φίλο του, ένα γιγάντιο, χαμογελαστό πλάσμα ονόματι Σκοτάδι.

8. Σύντροφος, στόκερ, δολοφόνος

Σ’ αυτό το γεμάτο ανατροπές ντοκιμαντέρ, ένας μηχανικός δοκιμάζει για πρώτη φορά το διαδικτυακό ραντεβού και γνωρίζει μια γυναίκα που φτάνει την ερωτική εμμονή στα άκρα.

9. Κατάρα της μητέρας μου

Όταν ένας νεαρός εφευρέτης παίρνει τη μητέρα του σ’ ένα επαγγελματικό ταξίδι, εκείνη συνειδητοποιεί ότι ο στόχος του είναι να της τα ξαναφτιάξει μ’ έναν παλιό της έρωτα.

10. Μπράιαν Μπάνκς: Ποντάροντας Στην Αλήθεια

Έχοντας αποφυλακιστεί υπό επιτήρηση, ένας παίκτης φούτμπολ που καταδικάστηκε άδικα προσπαθεί να καθαρίσει το όνομά του για να καταφέρει να παίξει στο Εθνικό Πρωτάθλημα.

Πηγή: FOXreport.gr

Παιχνίδι της Nintendo από το 1986 που πούλησε πάνω από 6 εκατ. αντίτυπα αξίζει σήμερα 5.000 δολάρια

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με τα ποπ κορν σε 16 δευτερόλεπτα;

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ