Survivor – Spoiler (11/2): Ποια ομάδα παίρνει την ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Ένα συναρπαστικό επεισόδιο θα δούμε απόψε (11/2) στο Survivor. Η μάχη στον Άγιο Δομίνικο καλά κρατεί, με τους «Κόκκινους» και τους «Μπλε» να ρίχνονται καθημερινά στον στίβο μάχης για την πολυπόθητη νίκη.

Συγκλονίζει πρώην παίκτης του Survivor: «Πέρασε το δηλητήριο στο αίμα μου…»

Το βράδυ της Κυριακής έρχεται ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, και φαίνεται πως οι Μαχητές είναι αυτοί που θα έχουν το πάνω χέρι.

Σύμφωνα με τα spoilers, οι Μαχητές θα δείξουν για άλλη μια φορά την ανωτερότητά τους, κερδίζοντας την ασυλία. Η νίκη αυτή έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή.

Η άφιξη του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στους Μαχητές φαίνεται πως φέρνει νέα δυναμική στην ομάδα. Οι δύο παίκτες ενσωματώθηκαν άψογα και προσφέρουν σημαντικά, οδηγώντας σε νίκες της ομάδας.

Οι Μαχητές παίρνουν τη νίκη απόψε και οι Διάσημοι θα πρέπει να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση με το φαβορί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να είναι η Ζωή Ασουμανάκη.

Το trailer για το αποψινό επεισόδιο του Survivor

Το trailer με την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή στο παιχνίδι, έχει κυκλοφορήσει και «προδίδει» την είσοδό του στο Survivor, σήμερα Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Στο πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε, βλέπουμε τον παίκτη να κλείνει το μάτι στο κοινό, ενώ από πίσω ακούγονται οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά, ο οποίος λέει: «Θα ήθελα να δω τον Λεμπρόν, αλλά όχι τον Τζέιμς».

Στο trailer η Δώρα Νικολή λέει χαμογελαστή στην κάμερα ότι «Θέλω να δω τα μούτρα του Παππά, της Ασημίνας και της Δαλάκα που θα δουν απέναντί τους τον Τζέιμς και την Σταυρούλα».

Επίσης, στο trailer βλέπουμε τον πρώτο αγώνα Καφετζή και Παππά, ενώ στο συμβούλιο γίνεται χαμός με το όνομα που ανακοινώνεται ως ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση από το παιχνίδι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ