Netflix: Το Manifest επιστρέφει σύντομα – Πρώτο teaser βίντεο από την 4η σεζόν

Τέλος η αναμονή για τους φαν της σειράς επιστημονικής φαντασίας Manifest, καθώς το Netflix δημοσίευσε πλάνα από την πολυαναμενόμενη 4η σεζόν.

To Manifest κυκλοφόρησε το 2018 στο NBC. Παρά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο αποφάσισε να την “κόψει” μετά το τέλος της 3ης σεζόν. Τον Ιούνιο του 2020, η 1η και 2η σεζόν του Manifest έφτασαν στο Netflix. Οι συνδρομητές της δημοφιλής streaming πλατφόρμας καθηλώθηκαν, εκτοξεύοντας στα ύψη τα νούμερα της σειράς.

Έτσι το Netflix αποφάσισε να αγοράσει τα δικαιώματα του Manifest και να το “αναγεννήσει”. Ανακοίνωσε ότι η σειρά θα επιστρέψει με μία ακόμη σεζόν, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο.

Manifest: Η υπόθεση της σειράς

Η σειρά Manifest επικεντρώνεται στους επιβάτες και το πλήρωμα ενός αεροπλάνου το οποίο εξαφανίστηκε από προσώπου γης, αλλά τελικά προσγειώθηκε μετά από πεντέμισι χρόνια. Η πτήση 828 της Montego Air απογειώθηκε από την Τζαμάικα με προορισμό τη Νέα Υόρκη, όμως κατά τη διάρκεια της πτήσης το αεροσκάφος βρέθηκε σε έντονες αναταράξεις. Καθώς οι 191 επιβάτες και το πλήρωμα του αεροπλάνου προσγειώνονται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Στιούαρτ στο Νιούμπουργκ της Νέας Υόρκης, μαθαίνουν ότι θεωρούνταν νεκροί καθώς έχουν ήδη περάσει πάνω από πεντέμισι χρόνια, ενώ για εκείνους ήταν μερικές ώρες.

manifest

Manifest: Σε δύο μέρη η 4η σεζόν – 10 επεισόδια η κάθε μία

Το Netflix γνωστοποίησε στο Geeked Week πως η τέταρτη και τελευταία σεζόν του “Manifest” θα χωριστεί σε δύο μέρη των δέκα επεισοδίων, όπως συμβαίνει με τις σειρές της πλατφόρμας τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο απόσπασμα της νέας σεζόν. Στο βίντεο, εμφανίζεται η Michaela Stone, την οποία ενσαρκώνει η Melissa Roxburgh, να εξερευνά κάποια κοντέινερ σε ένα λιμάνι. Μέσα σε ένα κοντέινερ η Michaela εντοπίζει έναν άνδρα ο οποίος έχει χαραγμένο στο χέρι του το όνομα “Stone” και τον αριθμό “828” της Montego Air.

Τα νέα επεισόδια αναμένονται σύντομα στο Netflix, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνίας κυκλοφορίας τους.

Manifest: Δείτε το teaser βίντεο από την 4η σεζόν που δημοσίευσε το Netflix

Manifest: Η επίσημη σύνοψη για την τελευταία σεζόν

“Όταν το Montego Air Flight 828 προσγειώθηκε με ασφάλεια μετά την ταραχώδη, αλλά συνηθισμένη πτήση, το πλήρωμα και οι επιβάτες ήταν ανακουφισμένοι. Και όμως στο πέρασμα αυτών των ωρών, ο κόσμος είχε γεράσει πέντε χρόνια – και οι φίλοι, οικογένειες και συνάδελφοι τους, αφού είχαν θρηνήσει την απώλειά τους, είχαν απελπιστεί και προχώρησαν τις ζωές τους. Τώρα, αντιμετωπίζουν το απίθανο, τους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. Αλλά καθώς οι νέες τους πραγματικότητες ξεκαθαρίζουν, ένα μεγαλύτερο μυστήριο ξεδιπλώνεται και μερικοί από τους επιβάτες που γύρισαν συνειδητοποιούν ότι μπορεί να είναι προορισμένοι για κάτι μεγαλύτερο από αυτό που θεωρούσαν πιθανό σε αυτό το πλούσιο με συναισθήματα και αναπάντεχο ταξίδι στον κόσμο καθηλωμένο με ελπίδα, καρδιά και μοίρα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ