Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας – 8 ταινίες και σειρές που έρχονται στην πλατφόρμα

Το Netflix ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει τους συνδρομητές του, προσθέτοντας νέο περιεχόμενο και αυτή την εβδομάδα (4 –  10 Μαρτίου). Ολοκαίνουργιες σειρές και ταινίες, για όλα τα γούστα θα προσφέρουν ακόμη περισσότερες επιλογές για τα κρύα βράδια του χειμώνα.

Netflix: Όλα όσα έρχονται αυτή την εβδομάδα (4 –  10 Μαρτίου 2024)

  • Supersex (6/3)
  • Οι Γκόλφερ: Σεζόν 2 (6/3)
  • To σήμα (7/3)
  • The Gentlemen (7/3)
  • Μνημείων Άνδρες (7/3)
  • Δεσποσύνη (8/3)
  • Jurassic World: Κυριαρχία (9/3)
  • PS. I LOVE YOU (9/3)

Supersex (6/3)

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, αυτή είναι η ιστορία του πώς ο Ρόκο Σιφρέντι ξέφυγε από τη φτώχεια κι έγινε ο μεγαλύτερος πορνοστάρ του κόσμου.

Οι Γκόλφερ: Σεζόν 2 (6/3)

Αυτή η καθηλωτική σειρά ντοκιμαντέρ ακολουθεί μια ετερόκλητη ομάδα επαγγελματιών γκολφ –εντός και εκτός γηπέδου– κατά τη διάρκεια μιας αμείλικτης σεζόν ανταγωνισμού.

Το σήμα (7/3)

Μια γυναίκα αστροναύτης εξαφανίζεται και η οικογένειά της ψάχνει απεγνωσμένα απαντήσεις. Όσο περισσότερα βρίσκουν, τόσο περισσότερο απειλούνται οι ίδιοι — και ο κόσμος.

Τhe Gentlemen (7/3)

Ο αριστοκράτης Έντι ανακαλύπτει ότι η οικογενειακή έπαυλη που κληρονομεί ανήκει σε μια τεράστια αυτοκρατορία εμπόρων φούντας, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να φύγουν.

Μνημείων Άνδρες (7/3)

Στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, υπάλληλοι μουσείων και ιστορικοί φτιάχνουν μια ετερόκλητη ομάδα με αποστολή να φέρουν πίσω κλεμμένα έργα τέχνης προτού τα καταστρέψει ο Χίτλερ.

Δεσποσύνη (8/3)

Ο γάμος μιας νεαρής γυναίκας με έναν γοητευτικό πρίγκιπα μετατρέπεται σε έναν σκληρό αγώνα επιβίωσης, όταν την προσφέρουν ως θυσία σε έναν δράκο που βγάζει φωτιές.

Jurassic World: Κυριαρχία (9/3)

Η καταστροφή ελλοχεύει καθώς οι δεινόσαυροι ζουν ανάμεσα στους ανθρώπους σε έναν ευμετάβλητο κόσμο. Νέοι και παλιοί ήρωες ενώνονται ξανά για μία συναρπαστική εμπειρία.

Υ.Γ. Σ’ αγαπώ (9/3)

Όταν χάνει τον αγαπημένο της σύζυγο από όγκο στον εγκέφαλο, η Χόλι Κένεντι μαθαίνει ότι άφησε πίσω του μία σειρά από γράμματα για να την βοηθήσει να τα βγάλει πέρα.

 

Πηγή: FOXreport.gr

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα μπορεί να αποκαλύψει αν είστε πιο χαρισματικοί ή σκληρά εργαζόμενοι

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με τo κορίτσι σε 9 δευτερόλεπτα;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ