Netflix: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του 3ου κύκλου του «The Witcher» – «Όλα αλλάζουν» – ΒΙΝΤΕΟ

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ του 3ου κύκλου του «The Witcher», με τον Χένρι Καβίλ (Henry Cavill) να πρωταγωνιστεί στον εμβληματικό ρόλο του Geralt of Rivia για τελευταία φορά.

«The Bachelor»: Έκανε «πρεμιέρα» στην πλατφόρμα του Netflix

Η πολυαναμενόμενη 3η σεζόν υπόσχεται ότι «όλα αλλάζουν». Το 1ο μέρος (5 επεισόδια) θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου, ενώ το 2ο μέρος με τα εναπομείναντα τρία επεισόδια θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου.

«Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες και τώρα ήρθε η ώρα να αφήσω το μενταγιόν και τα σπαθιά μου για την 4η σεζόν», δήλωσε ο Καβίλ σε ανάρτησή του στο instagram τον Οκτώβριο του 2022 δίνοντας την σκυτάλη στον Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth).

Τι θα δούμε στο Netflix τον Ιούνιο – Οι νέες κυκλοφορίες

Μαζί με τον Καβίλ, πρωταγωνιστούν η Φρέγια Άλλαν (Freya Allan) ως Ciri και η Άνια Σαλότρα (Anya Chalotra) ως Yennefer of Vengerberg. Επίσης επιστρέφουν στον τρίτο κύκλο οι Τζόι Μπέιτι (Joey Batey), Μίμι Ντιβένι (Mimi Ndiweni), Ίμον Φαρέν (Eamon Farren), Μιάνα Μπέρινγκ (MyAnna Buring), Γουίλσον Ράτζου-Πουτζάλτε (Wilson Mbomio) και Τομ Κάντον (Tom Canton).

The Witcher: Η υπόθεση της της 3ης σεζόν

Την ώρα που μονάρχες, μάγοι και τέρατα της Ηπείρου αγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt προσπαθεί να κρύψει την Ciri, αποφασισμένος να προστατέψει την οικογένειά του που μόλις έσμιξαν ξανά, ενάντια σε όσους απειλούν να την καταστρέψουν. Έχοντας αποκτήσει η Ciri τις γνώσεις μαγείας της Yennefer, τους οδηγεί στο δάσος της Aretuza εκεί όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις κρυφές ικανότητες του κοριτσιού. Αντίθετα όμως ανακαλύπτουν ότι βρέθηκαν σε ένα πεδίο μάχης γεμάτο με πολιτική διαφθορά, σκοτεινή μαγεία και προδοσίες. Θα πρέπει να παλέψουν και να ρισκάρουν τα πάντα αλλιώς θα χάσουν ο ένας τον άλλον.

The Witcher: Tο επίσημο trailer της 3ης σεζόν του 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ