Νέες αφίξεις στο ελληνικό Τop10 του Netflix – Ποια ταινία βρίσκεται στο No1 – BINTEO

Δεκαπενταύγουστος σήμερα και οι περισσότεροι Έλληνες βρίσκονται σε διακοπές, όμως από ότι φαίνεται έχουν πάρει μαζί τους κάποιο tablet ή laptop για να μπορούν να δουν τις αγαπημένες τους σειρές και ταινίες στο Netflix.

Τις τελευταίες ημέρες πολλές νέες σειρές και ταινίες “εισήλθαν” στο ελληνικό Top10. Στην κορυφή βρίσκεται η νέα νεανική ταινία “Φίλα Με 3”, ενώ στη 2η θέση βρίσκεται το “Beckett“, που είναι η πρώτη ταινία της δημοφιλούς straming πλατφόρμας που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει η σειρά δράσης “Hit & Run”.

Αναλυτικά το Top10 του ελληνικού Netflix:

10. Sex/life

Το τολμηρό παρελθόν μιας γυναίκας συγκρούεται με τη σημερινή της κατάσταση ως παντρεμένης με παιδιά, καθώς φαντασιώνεται διαρκώς τον πρώην της που επιστρέφει στη ζωή της.

9. Βαλέρια

Εν μέσω δημιουργικής και συζυγικής κρίσης, μια συγγραφέας βρίσκει στήριξη στις τρεις κολλητές της. Βασισμένο στα μυθιστορήματα της Ελίσαμπετ Μπεναβέντ.

8. The Good Doctor

Ένας ταλαντούχος χειρούργος με αυτισμό και σύνδρομο Σαβάν προσλαμβάνεται σε ένα κορυφαίο νοσοκομείο, όπου αντιμετωπίζει τη δυσπιστία των ασθενών και του προσωπικού.

7. Ρίβερντεϊλ – Νέα επεισόδια

Καθώς η αποφοίτηση πλησιάζει, ο Άρτσι, η Μπέτι, η Βερόνικα και ο Τζάγκχεντ έχουν να αντιμετωπίσουν έρωτες, πάθη και προδοσίες – αλλά και άλλα μυστήρια και χάος.

6. Rick and Morty – Νέα επεισόδια

Στα πάντα και σε τίποτα δεν χωράει η λογική, όταν η αλλόκοτη διάνοια Ρικ και ο εγγονός του, Μόρτι, ταξιδεύουν σε άλλες διαστάσεις και δαμάζουν τον χρόνο και το διάστημα.

5. Vivo
Ένα φιλόμουσο κινκατζού ξεκινά για το ταξίδι της ζωής του, για να εκπληρώσει το πεπρωμένο του και να παραδώσει ένα τραγούδι αγάπης για έναν παλιό φίλο.

4. Outer Banks – Νέα επεισόδια

Με διακύβευμα μια περιουσία σε χρυσό και τη μοίρα τους να απειλείται, τα Ψάρια βουτάνε σε επικίνδυνα νερά και σε ένα νέο μυστήριο παλεύοντας με παλιούς και νέους εχθρούς.

3. Hit & Run

Ένας άντρας ψάχνει την αλήθεια για τον θάνατο της γυναίκας του και μπλέκεται σε έναν επικίνδυνο ιστό μυστικών και ίντριγκας, από τη Νέα Υόρκη έως το Τελ Αβίβ.

2. Μπέκετ

Ένας Αμερικανός τουρίστας καταλήγει καταζητούμενος στην Ελλάδα, όταν ένα τραγικό ατύχημα τον μπλέκει με μια πολιτική συνωμοσία και κάποιοι θέλουν να τον δολοφονήσουν.

1. Φίλα Με 3

Αποφασισμένη να χαρεί το τελευταίο καλοκαίρι πριν από το πανεπιστήμιο, η Ελ σχεδιάζει την απόλυτη λίστα επιθυμιών ενώ προσπαθεί να δει τι θα γίνει με τον Νόα και τον Λι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ