Αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες τρόμου για να δείτε σήμερα Παρασκευή και 13 – ΒΙΝΤΕΟ

Εδώ και πάρα πολλούς αιώνες η Παρασκευή και 13, είναι μία ημέρα συνυφασμένη με τους χειρότερους αστικούς μύθους και τη δεισιδαιμονία, ειδικότερα στις αγγλοσαξωνικές χώρες, τις ισπανόφωνες και τη Γερμανία.

Η Παρασκευή και 13 είναι και μία ημέρα απόλυτα συνδεδεμένη με ταινίες τρόμου. Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, το enikos.gr σας παρουσιάζει τις καλύτερες ταινίες τρόμου για να δείτε απόψε το βράδυ.

Αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες τρόμου για να δείτε σήμερα Παρασκευή και 13

Σιωπή

Μια κωφή συγγραφέας που έχει αποσυρθεί στο δάσος και ζει αποξενωμένη, προσπαθεί να σωθεί, μες στη σιωπή της, από τον μασκοφόρο δολοφόνο που εμφανίζεται στο παράθυρό της.

Η Πλατφόρμα

Σε μια φυλακή, μια πλατφόρμα με φαγητό κατεβαίνει από όροφο σε όροφο. Οι επάνω τρώνε αρκετά, αφήνοντας τους κάτω πεινασμένους κι απελπισμένους. Η εξέγερση; Αναπόφευκτη.

Creep

Ένας εικονολήπτης παίρνει από ανάγκη μια δουλειά σε ένα μακρινό, ορεινό χωριό, αλλά ο πελάτης έχει ανησυχητικές ιδέες στο μυαλό του.

Με τα Μάτια Κλειστά

Πέντε χρόνια αφότου μια απειλητική δύναμη προκάλεσε ένα κύμα μαζικών αυτοκτονιών, μια γυναίκα με τα δυο της παιδιά κάνουν μια απέλπιδα προσπάθεια να βρουν καταφύγιο.

Το Παιχνίδι του Τζέραλντ

Όταν το ερωτικό παιχνίδι του συζύγου της πηγαίνει στραβά, η Τζέσι, με χειροπέδες στο κρεβάτι σε ένα σπίτι στη λίμνη, παλεύει με οράματα, σκοτεινά μυστικά και μια απόφαση.

Η Ιεροτελεστία

Τέσσερις πολύ παλιοί, αλλά ψυχραμένοι πλέον, φίλοι πηγαίνουν για πεζοπορία σε δάσος της Σουηδίας. Άραγε θα επιστρέψουν;

Οδός Τρόμου – Μέρος 1: 1994

Μετά από μια σειρά φρικαλέων δολοφονιών, μια έφηβη και η παρέα της τα βάζουν με μια μοχθηρή δύναμη που στοιχειώνει την πόλη τους για αιώνες. Καλώς ήρθατε στο Σεϊντισάιντ.

Οδός Τρόμου – Μέρος 2: 1978

Στην καταραμένη πόλη του Σεϊντισάιντ, η μανία ενός δολοφόνου τρομοκρατεί μια κατασκήνωση και μετατρέπει ένα διασκεδαστικό καλοκαίρι σε φρικιαστική μάχη για επιβίωση.

Οδός Τρόμου – Μέρος 3: 1666

Πίσω στο 1666, η Ντίνα μαθαίνει την αλήθεια για τη Σάρα Φίερ. Το 1994, οι φίλοι παλεύουν για τη ζωή τους – και το μέλλον του Σεϊντισάιντ.

Παρασκευή και 13

Μια ομάδα εφήβων συμβούλων κατασκήνωσης προκαλούν την οργή του Τζέισον Βόρχις, ενός μασκοφόρου μανιακού δολοφόνου σε αυτό το ριμέικ της κλασικής ταινίας τρόμου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ