Ναταλία Γερμανού κατά Ιωάννας Τούνη: Δεν έχει μέτρο και κάνει υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της “Καλύτερα δε γίνεται” πήρε θέση για το περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται η Ιωάννα Τούνη, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις μέσα στην εβδομάδα, όταν εξέφρασε την οργή της με αεροπορική εταιρεία επειδή τη χρέωσαν εξτρά 40 ευρώ καθώς η χειραποσκευή της ήταν υπέρβαρη.

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: “Επειδή προσπαθώ να βρίσκω το καλό ακόμη και όταν όλα φαίνονται κακά και άθλια. Δεν τη γνωρίζω την Ιωάννα. Δεν τη γνωρίζω καθόλου σαν άνθρωπο, δεν έχουμε κάνει παρέα, δεν έχουμε μιλήσει, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη για την Ιωάννα, σαν Ιωάννα Τούνη.

Αλλά την έχω παρακολουθήσει τόσο… όσο, μέσα από τα social media της, όπως ο περισσότερος κόσμος. Επειδή λοιπόν δεν τη γνωρίζω, δε θέλω και να την κρίνω σαν άνθρωπο. Γιατί δεν τη ξέρω. Πιστεύω πως δεν είναι ένας κακός άνθρωπος, δεν είναι παλιοκόριτσο.

Κάνει αρκετά λάθη πάρα πολλές φορές, επειδή τη διακρίνει μια αμετροέπεια. Δεν έχει μέτρο. Μέσα στον ενθουσιασμό της, ότι έχω πολλούς follower, θα κάνω ένα story και άλλο ένα, κι άλλο ένα… Είναι παραπάνω παρορμητική από ό,τι θα έπρεπε και χειρίζεται λίγο λάθος τα social media της. Δηλαδή, αντί να επηρεάσει τον κόσμο σαν influencer σε καλά πράγματα, κάνει μια υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής ως μη όφειλε να την κάνει.

Δηλαδή τώρα “το ψωμόλυσσες στην αεροπορική εταιρεία και τους πέταξα…”. Οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν. Δε βλέπουν ποιος είναι μπροστά τους. Για αυτούς είσαι ένας άνθρωπος που έχει υπέρβαρο στην αποσκευή τους. Θα στο χρεώσουν δεν πάει να πετάς μαζί τους κάθε μέρα, θα στο χρεώσουν και το θέμα λήγει εκεί” υπογράμμισε η παρουσιάστρια.

Όπως σημειώνεται συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη τα “έβαλε” με αεροπορική εταιρεία γιατί τη χρέωσαν εξτρά 40 ευρώ επειδή η χειραποσκευή της ήταν υπέρβαρη. Η γνωστή influencer ενοχλήθηκε όταν κλήθηκε να πληρώσει το υπέρβαρο της χειραποσκευής της, θεωρώντας ενδεχομένως πως είναι κάπως πιο ξεχωριστή και ανώτερη από τους άλλους και πως σε μια inluencer μπορούν να χαρίζονται πράγματα. Επειδή τους έχει αφήσει “έναν σκασμό λεφτά” όπως γράφει, αποφάσισε να πετάξει με απαξιωτικό τρόπο 50 ευρώ σε μια υπάλληλο που απλά κάνει τη δουλειά της και προφανώς δεν χαράσσει την πολιτική της εταιρείας.

“Πετάω μίνιμουμ δυο φορές κάθε εβδομάδα μαζί τους. Τους έχω αφήσει ένα σκασμό λεφτά. Και μου έκαναν ολόκληρο σκηνικό (σε άδεια πτήση) γιατί είχα 2 κιλά έξτρα στην χειραποσκευή μου. Και με χρέωσαν +40 ευρώ. Τους πέταξα 50 και έφυγα. Καλά δεν έκανα;” είχε γράψει η Ιωάννα Τούνη σε story που ανέβασε στο Ιnstagram, προκαλώντας ωστόσο χαμό στο twitter για τη συμπεριφορά της.

Μετά τον σάλο που ξεσήκωσε έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

“Πριν λίγο γύρισα σπίτι και άνοιξα την τηλεόραση και τα media και είδα πόση έκταση έχει πάρει το χθεσινό μου story και προφανώς νιώθω πάρα πολύ άσχημα για όλο αυτό, οπότε νομίζω είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε λίγο παραπάνω. Για αρχή θέλω να πω μια πολύ πολύ μεγάλη συγγνώμη σε όποιον έκανα να πιστέψει με τα λεγόμενά μου ότι επιτέθηκα στους ανθρώπους του αεροδρομίου, ότι μίλησα άσχημα στους υπαλλήλους ή ότι τους πέταξα λεφτά στα μούτρα.

Σίγουρα δε συνέβη κάτι τέτοιο και όλο αυτό δεν είναι εγώ. Αν αυτό καταλάβατε από το χθεσινό μου story πραγματικά συγγνώμη. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να προάγω κάτι τέτοιο, το μόνο που ήθελα να επικοινωνήσω και σίγουρα το έκανα με τον χειρότερο τρόπο γιατί ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα αδικημένη, είχα νεύρα, οπότε το story μου σίγουρα δεν ήταν το πιο σωστό πράγμα”, τόνισε η Ιωάννα Τούνη και πρόσθεσε:

“Τέλος πάντων στο δια ταύτα, όντως μου ζητήθηκαν επιπλέον 40 ευρώ. Πλήρωσα εννοείται  Είχα 50 ευρώ οπότε έπρεπε να πάρω τα ρέστα μου και την απόδειξη και τους απάντησα «σας ευχαριστώ πάρα πολύ, δε θέλω ούτε τα ρέστα ούτε την απόδειξη, δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει η κίνησή σας και δε μου άρεσε καθόλου όλη αυτή η δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκα χθες». Δεν έχει σημασία αν ταξιδεύω ή όχι συχνά.

Όποιος και αν ήταν στη θέση μου θα ενοχλούνταν γιατί ζήτησα να συμπτύξω τις βαλίτσες μου ώστε να ισοσταθμίσουν τα κιλά και μου αρνήθηκαν και μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω.  Γι΄ αυτό ένιωσα αδικημένη και νευριασμένη και φέρθηκα με αυτό τον χαζό τρόπο. Δε φέρθηκα άσχημα σε κανέναν στο αεροδρόμια. Το επικοινώνησα με εσάς με λάθος τρόπο. Λάθος μου και συγγνώμη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ