Ναταλία Γερμανού: Η δημόσια παραδοχή για τις επεμβάσεις της και η επική αντίδραση της

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε στο πλαίσιο της εκπομπής της “Καλύτερα δεν γίνεται” στον ALPHA τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται για την ηλικία της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με αφορμή την συνέντευξη της ηθοποιού στη “Vogue”.

Ποια ήταν η δημόσια παραδοχή που έκανε η Ναταλία Γερμανού

Συζητώντας το εν λόγω θέμα με την ομάδα της, εξέφρασε τον θαυμασμό της για την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και όχι μόνο. «Τη θαυμάζω, γιατί η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και μία άλλη καταπληκτική, η Πολίνα Πορίτσκοβα είναι δύο γυναίκες που μεγαλώνουν πολύ ωραία και δεν έχουν πειράξει στο πρόσωπό τους τίποτα», ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Στο λέω εγώ, γιατί έχω τσιμπηθεί και το παραδέχομαι. Δεν λέω ψέματα στον κόσμο τώρα, να κοροϊδεύουμε τους ανθρώπους…», αποκάλυψε στον “αέρα”της εκπομπής της.

«Ενώ η Σάρα και η Πολίνα Πορίτσκοβα, επειδή βλέπω τις φωτογραφίες τους, είναι συνομήλικες και βλέπεις ότι μεγαλώνουν υπέροχα. Και λένε αυτή είναι η ρυτίδα μου, και έτσι είμαι και γουστάρω», τόνισε.

Η παρουσιάστρια μάλιστα για φινάλε στα αποκαλυπτήριά της, μούντζωσε τον εαυτό της, λέγοντας: «Τους βγάζω το καπέλο και υποκλίνομαι και να… Το έκανα πολύ αυθόρμητα, γιατί πραγματικά έτσι θα έπρεπε… ίσως… Από την άλλη, ο καθένας όπως νιώθει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ