Όταν ο Θάνος Καλλίρης έσωσε την Αγγελική Νικολούλη από πνιγμό

Ο γνωστός τραγουδιστής, Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία για την Αγγελική Νικολούλη. Όπως είπε ο τραγουδιστής μιλώντας μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» του OPEN, στο παρελθόν είχε σώσει την δημοσιογράφο από πνιγμό στη Ζάκυνθο.

Όπως είπε, το καλοκαίρι του ’95 ή ΄96 είχαν ταξιδέψει με την εκπομπή της Ρούλας Κορομηλάς στην Ζάκυνθο. Τότε, σε ένα μεγάλο σκάφος είχαν επισκεφθεί το Ναυάγιο στο νησί, αλλά επειδή ήταν μεγάλο το σκάφος έφτασαν κολυμπώντας. Είχε όμως μια φουσκοθαλασσιά, όπως είπε χαρακτηριστικά και έναν βαθμό δυσκολίας στο κολύμπι.

“Ξαφνικά ακούω να πνίγεται η Αγγελική, να ζητάει βοήθεια. Δεν ένιωθε καλά. Την είχαν αφήσει οι δυνάμεις της. Ήμασταν σε μια απόσταση 100 μέτρων μεταξύ του σκάφους και της στεριάς. Ήμασταν κάπου στη μέση. Είμαι αρκετά καλός κολυμβητής και έτρεξα να την βοηθήσω. Την έσωσα κυριολεκτικά. Την πήγα πίσω στο καράβι” ανέφερε ο Θάνος Καλλίρης.

Όταν ρωτήθηκε αν διατηρούν φιλία έως σήμερα, απάντησε αρνητικά, σημείωσε όμως ότι και η ίδια η δημοσιογράφος έχει επιβεβαιώσει ότι την έσωσε από πνιγμό. Όπως είπε,  είναι φαν της εκπομπής της και την παρακολουθεί κάθε Παρασκευή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ