Γιώργος Λέφας: “Δεν έπεσα από τα σύννεφα” για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Τι αποκάλυψε για την σύζυγό του

O Γιώργος Λέφας μίλησε για τον πρώην στενό φίλο του, Πέτρο Φιλιππίδη, στην κάμερα της εκπομπής “OPEN weekend”. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, του ζήτησε να βοηθήσει την κατάσταση με το να πει ότι δεν έκανε τα όσα έχουν ειπωθεί για εκείνον.

“Δεν μπορώ να πω ‘έπεσα από τα σύννεφα'”

“Δεν μπορώ να πω ‘έπεσα από τα σύννεφα’, γιατί κάποια πράγματα τα έβλεπα, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει το μυαλό μου ότι ήταν σε τέτοια έκταση, όταν μετά προβλήθηκαν αυτά από το ΜeToo”, είπε ο Γιώργος Λέφας.

“Έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές για ψύλλου πήδημα. Στην διόρθωση επάνω”, είπε ο ηθοποιός όσον αφορά στους διαπληκτισμούς του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όταν για παράδειγμα δεν έλεγε σωστά μια ατάκα.

” Είχα περάσει πάρα πολλά και δεν έδινα σημασία. Έλεγα μέσα μου λέγε, λέγε και θα το κάνω όπως θέλω εγώ. Έβγαινε εκτός εαυτού… για μηδαμινό λόγο”, πρόσθεσε.

“Όταν χάσεις την ταπεινότητά σου, καβαλάς το καλάμι και γίνεσαι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι εξουσιαστής. Γιατί η εξουσία, όταν δεν έχει στέρεες βάσεις και είναι μόνο στον ναρκισσισμό, τότε γίνεται μπούμερανγκ. Γυρίζει πίσω στον εαυτό σου και καταστρέφεται όλη η ζωή σου”.

“Ήξερα ότι είχε κάποια πράγματα, ότι φλέρταρε… αλλά σε τέτοιο σημείο δε μπορούσα να το διανοηθώ. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου ότι έβαζε κάποιες με το ζόρι να κάνουν αυτά τα πράγματα.”

“Με πήρε τηλέφωνο η Ελπίδα να μου πει μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι”

“Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Ούτε παρέα έκαναν τα παιδιά μας, ούτε παρέα έκαναν η Ευτυχία με την Ελπίδα. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν”, ανέφερε για την σχέση τους.

Σχετικά με τον λόγο που σταμάτησε ο Πέτρος Φιλιππίδης να έχει επαφές μαζί του είπε ότι θεωρεί ότι έφταιξε η αλαζονεία του: “Πιστεύω ότι τον οδήγησε η αλαζονεία και ίσως το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους.”

“Μετά την εξαφάνιση με πήρε τηλέφωνο η Ελπίδα να μου πει μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα “Όχι, δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτή την κατάσταση”…Να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω, για πες μου;», κατέληξε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ