My Style Rocks: Έξαλλος ο Κουδουνάρης – «Εμένα δεν θα με ειρωνεύεσαι, αλλιώς θα είμαι ή εγώ ή εσύ στο πλατό»

Επεισοδιακό ήταν το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks. Οι διαγωνιζόμενες προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τις στυλιστικές τους επιλογές, όμως κάποιες δεν τα κατάφεραν.

Η παίκτρια που “κέρδισε” την κριτική επιτροπή ήταν η Emilia Vodos, η οποία ντύθηκε για να πάει για διάβασμα στην βιβλιοθήκη.

Η Βασιλική φόρεσε πιζάμες και δεν έλαβε καλές βαθμολογίες. Μάλιστα, όταν ολοκλήρωσε την πασαρέλα της και στάθηκε μπροστά στους κριτές για να την βαθμολογήσουν, το πλατό πήρε “φωτιά.  Η διαγωνιζόμενη φάνηκε να είναι ειρωνική προς τον Στέλιο Κουδουνάρη, με αποτέλεσμα ο γνωστός σχεδιαστής να βγει εκτός εαυτού. «Θα κάνω την ερώτηση της ημέρας. Με ειρωνεύεσαι;»

«Όχι, σας λέω αλήθεια. Καθόλου», του απάντησε εκείνη.

«Χαίρομαι που ήταν ιδέα μου» της είπε, όμως η Βασιλική το συνέχισε:

«Τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνετε αυτό».

«Εάν έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι, καλά θα κάνεις να τα δεις με τον εαυτό σου αυτά τα πράγματα, κι αν δεν αισθάνεσαι καλά με τη δική σου συμπεριφορά να την αλλάξεις», της είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Βασιλική: Μια χαρά αισθάνομαι

Κουδουνάρης: Aυτό είναι ακόμη πιο ανησυχητικό.

Βασιλική: Αυτό το λέτε εσείς

Κουδουνάρης: Φυσικά και το λέω εγώ, γιατί είμαι εδώ για να λέω τη δική μου γνώμη και όχι τη δική σου.

Ακολούθησε ένα ειρωνικό επιφώνημα από την Βασιλική, με την Κατερίνα Καραβάτου, να της λέει πως δεν είναι σωστό αυτό που κάνει.

Βασιλική: Όχι Κατερίνα, δεν μπορώ…

Κουδουνάρης: Βασιλική με ειρωνεύεσαι;

Βασιλική: Τώρα συμφώνησα μαζί σας.

Κουδουνάρης: Όταν βλέπω αυτές τις συμπεριφορές μπροστά μου, αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα. Αν εσύ αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, είναι δικαίωμά σου. Εμένα όμως δεν θα με ειρωνεύεσαι, αλλιώς θα είμαι ή εγώ ή εσύ σε αυτό το πλατό, κατάλαβες τι σου είπα;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ