My Style Rocks: Έξαλλοι με την Ειρήνη Καζάκη – «Αυτό που κάνεις σταμάτησέ το, δεν σε τιμάει καθόλου»

Άγρια κόντρα ξέσπασε και σήμερα στο πλατό της εκπομπής My Style Rocks. Η Ειρήνη Καζάκη είχε έναν έντονο διάλογο με τον Δημήτρη Σκουλό, με αφορμή την σημερινή εμφάνιση της παίκτριας στο Gala και την κριτική που της έγινε για την επιλογή της. «Πιστεύετε είστε αντικειμενικός;», ρώτησε, μεταξύ άλλων, η Ειρήνη Καζάκη, ένα «καρφί», που δεν έμεινε ασχολίαστο.

Ο Δημήτρης Σκουλός εξέφρασε από την αρχή την αντίρρησή του με το λουκ της παίκτριας. «Θα ήθελα κάτι άλλο που να τραβάει τα μάτια. Είναι ένα λουκ, βασικό, που έχουμε δει πολλές φορές. Έχεις ένα καταπληκτικό κορμί θα μπορούσες να βάλεις κάτι πιο στενό», είπε στην αρχή της τοποθέτησής του.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ειρήνη: Άντε πάλι με το κορμί μου.

Δημήτρης Σκουλός: Άντε πάλι με το κορμί. Άκου να σου πω Ειρήνη μου, αν θες να ακούσεις αυτά που θες εσύ να ακούσεις, είναι δικό σου πρόβλημα δεν είναι δικό μου.

Ειρήνη: Όχι κύριε Σκουλέ, αλλά κάθε φορά που έρχομαι εδώ πέρα μου λέτε κάτι για το κορμί μου. Δεν έχει τίποτα το κορμί μου, αλλά μου λέτε δεν κολακεύει το κορμί μου, να αναδεικνύω το κορμί μου.

Δημήτρης Σκουλός: Αυτό κατάλαβες εσύ; Δεν το κάνει καινούργιο, θα μπορούσες να ντυθείς λίγο πιο pop, πιο σημερινή τραγουδίστρια. Αυτό το ντύσιμο μου κάνει πιο παλιό. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Ειρήνη: Δεν καταλαβαίνω το απλό στο παιχνίδι αυτό.

Ο Δημήτρης Σκουλός βαθμολόγησε την εμφάνιση της Ειρήνης Καζάκη με ένα.

Ειρήνη: Να σας πω κάτι άλλο;

Δημήτρης Σκουλός: Θέλω από εδώ και πέρα να προσέξεις πάρα πολύ τι θα πεις. Παρερμηνεύεις κουβέντες των άλλων και κοιτάς να τους βγάζεις σέντρα και αυτό δεν είναι καθόλου εξυπνάδα αλλά πονηράδα. Γι’ αυτό σε παρακαλώ πολύ να προσέξεις τι θα πεις.

Ειρήνη: Έχω παρατηρήσει βασικά, μπορείτε να μου πείτε αν κάνω και λάθος, ότι από τότε που έχω γίνει πιο αυστηρή – αντικειμενική στις βαθμολογίες μου με κάποιες παίκτριες, προσωπικά νιώθω ότι έχετε γίνει λίγο πιο άδικος μαζί μου.

Δημήτρης Σκουλός: Εγώ προσωπικά, σαν Δημήτρης;

Ειρήνη: Ναι σε εσάς απευθύνομαι.

Δημήτρης Σκουλός: Εγώ θα βάλω αυτό που πρέπει να βάλω σύμφωνα με την εμφάνιση που έρχεστε εδώ.

Ειρήνη: Πιστεύετε είστε αντικειμενικός;

Δημήτρης Σκουλός: Ναι πιστεύω ότι είμαι πολύ αντικειμενικός.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε έξαλλος τονίζοντας πώς η Ειρήνη αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για τον Δημήτρη Σκουλό. «Αυτό που κάνεις σταμάτησέ το, δεν σε τιμάει καθόλου», της είπε σε έντονο ύφος.

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ