My Style Rocks: Έβγαλαν… στην σέντρα την Ειρήνη Καζάκη – «Πρώην παίκτρια σου φέρνει ρούχα σε κρεμάστρες»

Άναψαν ξανά τα αίματα στο My Style Rocks. Η Νικόλ και η Όλγα κατηγόρησαν την Ειρήνη Καζάκη ότι παίρνει βοήθεια για τις εμφανίσεις της στο παιχνίδι, με την τελευταία να παραδέχεται ότι δανείζεται ρούχα και δεν είναι όλα δικά της. Μεταξύ των παικτριών ξέσπασε άγρια κόντρα.

Η αρχή έγινε με την κριτική της Όλγας στην Ειρήνη. «Όλα αυτά που μας φέρνει η Ειρήνη δεν τα κατέχει, πιθανότατα κάποιος την έχει δασκαλέψει ή την έχει βοηθήσει. Και αυτό είναι αμήχανο», σχολίασε η Όλγα.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια η Νικόλ αναφερόμενη σε κάποιες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στα social media. «Με στεναχωρεί πάρα πολύ να λες ότι εγώ δεν προσπαθώ και να στα φέρνει παλιά παίκτρια του παιχνιδιού σε κρεμάστρες. Ποιον δουλεύεις τώρα;», είπε η Νικόλ απευθυνόμενη στην Ειρήνη, η οποία απάντησε αρχικά «αυτό περίμενα».

«Έχεις αποδείξεις ότι μου φέρνει ρούχα σε κρεμάστρα πρώην παίκτρια;», συνέχισε η Ειρήνη με την Νικόλ να απαντά: «Μας έχει για χαζούς; Η εικόνα σου την πρώτη μέρα με τώρα δεν έχει καμία σχέση».

«Αυτό που κάνεις είναι προκλητικό. Τι να σχολιάσουμε το στυλ ενός άλλου πάνω σου;», είπε από την πλευρά της η Όλγα.

Η Ειρήνη δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι «ναι, δανείζομαι, όπως όλες μας είτε από κατάστημα, είτε από ντουλάπα, είτε από σχεδιάστρια… προφανώς κάποια κομμάτια δεν είναι δικά μου. Ναι, δανείζομαι», ενώ είπε στη Νικόλ ότι «μακάρι η παίκτρια που ανέφερες να με βοηθούσε».

«Τι σχέση έχεις με αυτή την παίκτρια και σου δανείζει μπότα 2.000 ευρώ;» ρώτησε η Νικόλ με την Ειρήνη να απαντά «ήταν φίλη ενός φίλου-πρώην μου». «Πιστεύω ότι έχεις ξεκάθαρα βοήθεια», σχολίασε η Νικόλ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ