Μαύρο Ρόδο: Τι αποκάλυψε ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τη σειρά – «Με φέρνει πίσω στο τροχαίο που είχα»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος συμμετέχει στην πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο». Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» περιέγραψε τις δυσκολίες του ρόλου του.

«Ο ρόλος στο “Μαύρο Ρόδο” είναι ένας άνθρωπος σε αναπηρικό καροτσάκι. Με φέρνει πίσω στο ατύχημα που είχα με τη μηχανή. Αν σκεφτείς ότι δεν έχεις πόδια και είσαι εκεί πάνω, είναι πολύ δύσκολο. Το καροτσάκι το είχα μέσα στο νοσοκομείο. Ανακαλύπτω τις δυσκολίες που έχει ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο»

«Πρέπει ο καθένας μας να ανεβεί σε αναπηρικό αμαξίδιο και να διανύσει μια απόσταση 30-40 μέτρων για να καταλάβει τη δυσκολία που υπάρχει».

Αναφορικά με την σειρά σημείωσε: «Η θρησκεία μας μιλάει για αγάπη και αυτή η σειρά για αγάπη μιλάει».

«Υπήρχε στη ζωή μου ένα ζοφερό παρελθόν. Το τροχαίο… Εκεί συνειδητοποίησα ότι ήμουν μονός στα κύματα με δύο κουπιά κι έπρεπε να σωθώ. Αν έχεις στο ένα κουπί την θέληση και στο άλλο την πίστη, δεν θα χαθείς» περιέγραψε ο ηθοποιός.

«Μου αρέσει να πάω σε ένα μοναστήρι. Ηρεμώ. Όσοι πάνε στο Άγιο Όρος νομίζουν ότι με κάποιον τρόπο αγιάζουν. Βγαίνοντας όμως μένει αυτός ο αγιασμός;»

«Πίστευα στη διαφορετικότητα μου που ήταν η δυσλεξία. Έχω ζήσει να σε χτυπάει ο καθηγητής γιατί πήγες αδιάβαστος. Μου άφησε τόσο πείσμα που γράφτηκα στο Ανοικτό πανεπιστήμιο» είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Είχα θέμα με το ‘’νι’’ και το ‘’λι’’ στη δουλειά. Είχα πάει κομπάρσος σε μια σειρά και αλλάξαμε το όνομα γιατί τόνιζα πολύ το νι» αποκάλυψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ