Λεωνίδας Κακούρης: Ο χαρακτήρας που υποδύομαι στην σειρά «Μαύρο Ρόδο» είναι σκοτεινός

Η εκπομπή “Ελένη” βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς “Μαύρο Ρόδο” και συνάντησε τον Λεωνίδα Κακούρη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα μεταξύ άλλων για τον ρόλο του στο σίριαλ. 

Για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική ο Λεωνίδας Κακούρης ανέφερε: «Από μικρός άρχισα να ασχολούμαι με το θέατρο. Γράφαμε κείμενα και κάναμε stand up σε μπαράκια. Η αμοιβή κάλυπτε τους καφέδες της εβδομάδας».

Σχετικά με τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει στην σειρά του Mega ο ηθοποιός είπε: «Βρισκόμαστε στα υπόγεια του νυχτερινού κέντρου που διατηρεί ο Θέμης Καστρινός, ο οποίος θα είναι ο ήρωας που υποδύομαι τον χειμώνα στο “Μαύρο Ρόδο”. Είναι μια πολύ ωραία ιστορία. Έχει να κάνει με δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Από την μια είναι ο κόσμος των μοναστηριών, της θρησκείας, της απομόνωσης, της προσπάθειας να βρούμε το θείο μέσα μας και στην κοινωνία. Ο άλλος κόσμος, στον οποίο είμαι και εγώ, είναι ο κόσμος της νύχτας, της παραβατικότητας, των σκιών».

«Ο ωραιότερος ρόλος στην ζωή, ο πιο ξέγνοιαστος είναι ο ρόλος του εραστή και του ερωτευμένου. Που δεν έχει καμιά υποχρέωση και το μόνο που κοιτάς είναι τον εαυτό σου, το ταίρι σου και να ζήσεις έντονα τις στιγμές. Όλο αυτό που μπορεί να σου γεννήσει ο έρωτας. Τον αέρα που γεμίζει τα πνευμόνια σου», είπε ο Λεωνίδας Κακούρης και συνέχισε για τον ρόλο του γονιού: «Το να γίνει κανείς γονιός είναι η πιο σημαντική απόφαση που μπορεί να πάρει ένας άνθρωπος στην ζωή. Δεν είμαι από τους γονείς που φωνάζουν και έρχονται σε κόντρα με τα παιδιά. Αυτό που κάνω είναι να πηγαίνω λίγο πίσω και να προσπαθώ να θυμάμαι πώς ήμουν και εγώ σε αυτήν την ηλικία. Τα παιδιά μου καμιά φορά έχουν ένα μικρό παράπονο όταν δουλεύω πολύ, γιατί τους λείπω».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Λεωνίδας Κακούρης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ